Specializace:
-techniky obnovy kolagenu
-zvětšení kontur obličeje
-nechirurgický lifting obličeje
Kurzy a certifikáty:
-pravidelná účast na mezinárodních kongresech estetické regenerativní medicíny (ASARM, Aesthetic Consilium Congress, etc.)
-pravidelná účast na seminářích, které zajišťuje Evropské centrum (Medical Aesthetics Academy allergen, International Medical Expert, Art Science of aesthetic and regenerative medicine, etc.)
O mně
- Bradavice
- +3 a11y_sr_more_diseases
Diagnostické vyšetření
4 názory
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
Justina
Professional to her work and sensitive to patience needs.
Doesn't not look only for her own benefit but really for the patience benefit too.• Ordinace • Jiný •
MM
Paní doktorka má skvělé zkušenosti a je to opravdu poznat! Biorevitalizace byla téměř bezbolestná a výsledek super- spokojenost! Určitě doporučuji
• Laserová dermatologická klinika Altos s.r.o. • Biorevitalizace •
Anna
Paní doktorka je velice zkušená ve svém oboru. Navíc je velmi pečlivá, precizní, a taktní. Byla jsem příjemně překvapena. Vřele doporučuji.
• Laserová dermatologická klinika Altos s.r.o. • Zákrok •
Kateřina P.
Mám velmi dobrou zkušenost jak s paní doktorkou tak i s klinikou Altos. :) Velmi příjemné prostředí a personál. S liftingem jsem spokojená a mohu doporučit.
• Laserová dermatologická klinika Altos s.r.o. • lifting •