MUDr. Saša Sofronieski

Moravský Beroun 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Karla IV. 36, Moravský Beroun 79305

• A

Krásne ošetrené a bielé zúbky :-) už to musím len zachovat aj doma.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

Nejlepší pan doktor, ochotný, laskavý, kéž by bylo více takových lékařů.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• Mám pro něj jen slova chvály. Vstřícný, ochotný, pečlivý a umí. Dělá vše pro to, aby pacient necítil bolest. Mám pocit, že jen málo zubních lékařů by mu mohlo konkurovat. Jednoznačně: palec nahoru !!! Jednoznačně doporučuji, i když pan doktor má plný diář !

Nejlepší pan zubař, jakého jsem kdy navštívila :) Děkuji za kvalitní služby a doporučuji všem z okolí, kdo hledají skvělého zubaře.

Njelepší zubař co znám! Chodím tam pravidelně a je fakt hodný, nikdy mě u něj nic nebolelo a když už, tak malinko. Dokáže si s tím fakt pohrát.Můžu doporučit!

Úžasný zubař, už nemám strach z vrtačky, i kdyz zaludek me bolí vždycky. Jinak je super moc hodny a ochotny..lepší už snad nikde není :-) i 14měsíční dcerka je v klidu :-) Markéta Šimková - Krnov

• Zbavil mě strachu ze zubařů za což mu velmi děkuji, i když vrtačka mi dělá pořád problémy. Velmi příjemný pan doktor, personál i prostředí. Doporučuji.

• První zubař, ke kterému se nebojím jít :-) A ani můj dvouletý syn k němu nejde se stresem, s dětma to fakticky umí výborně. Úžasný přístup!

• Výborný lékař, velmi příjemné chování, vstřícnost, ochota.

• super, pomalu ale jiste se zacinam prestavat bat zubnich vrtacek