Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Oftalmologická konzultace
Operace očních víček
Preventivní prohlídky
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíZkušenosti
O mně
Vzdělání:
2008 Promoce na Masarykově Univerzitě LF
2016 Atestace z oftalmologie
2017 - IPVZ - Specializační kurz - Aplikace botul...
Specializace
Oftalmologická konzultace
Operace očních víček
Preventivní prohlídky
MJ
Velmi mily lékař, profesionální i empatický.Jsem velice spokojena .Aplikace botoxu byla provedena tak abych vypadala přirozeně.
J. Š
Jsem velmi spokojena s přístupem, odborností jak při periodických podrobných vyšetřeních, tak i kosmetickým zákrokem - operace horních víček. Příjemný pan doktor i sestřička. Vřele doporučuji
Petra Stoyanova
Dobře vybavená ordinace, velmi milá a ochotná sestřička a empatický lékař, který vše podrobně vysvětlil.
Erika L
Naprosto profesionálny prístup, snad najmilejší pan doktor a sestrička. Každému vrelo doporučujem. Kiež by každé zdravotné pracovisko malo tieto výhody.
Barone
Jsem velmi spokojena, richlost a bezbolestive operace , pan doctor je nejlepsi. Vsem doporucuji . Pracuje o vikendu so a ne.
Irena
Velice sympaticky člověk,příjemný a ví co děla..Má velké srdce..Moc rada ze jsem ho nasla..Velmi doporučuji..
Ivana cikanova
Syn má strach z lékařů, ale přístup pana doktora a sestřičky úplně úžasný a syn i dcera i já k němu rádi chodíme a syn se na návštěvu vždy těší. Nejlepší lékař jakého znam
Lenka R.
Velmi milý a profesionální přístup. Mohu pana doktora doporučit jako očního lékaře, tak i estetického specialistu. Mám za sebou operaci horních víček, botox a vše proběhlo v naprostém pořádku. Chodí k němu už celá moje rodina a několik přátel. Sestřička taky výborná, člověk se u nich i pobaví:-)
O mně
Vzdělání:
2008 Promoce na Masarykově Univerzitě LF
2016 Atestace z oftalmologie
2017 - IPVZ - Specializační kurz - Aplikace botul...
Specializace
- oftalmologie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.