Mánesova 571, Stříbro 34901
Moj
Velice poctivá. Vše vysvětlí. Pečuje komplexně o zdraví.
• Gynekologicko porodnická praxe • Jiný •
P. S.
Nejarogantnější lékařka jakou znám. Dokáže pacienta jen stresovat.Mě poslala na kyretáž, že neviděla srdeční rytmus. Přesto mě z nemocnice poslali zpět domů, že plod je naprosto v pořádku . Poté na mě byla velice nepříjemná. Našla jsem si mnohem lepšího a hlavně usměvavého gynekologa.
• Gynekologicko porodnická praxe • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Kajka
S paní doktorkou mám jen špatne zkušenosti. Nic nevysvětlí , je arogantní a neprijemna , Kdykoliv sem k ní přišla tak jen ze mam zhubnout a byla nepříjemná i proto že jsem nebyla objednaná a měla akutní problém. Přešla jsem od ní k jinému gynekologovi a k ní už bych nikdy více nesla.
Petra
Paní doktorka je velmi milá, mám s ní jen dobré zkušenosti. Jediný problém bývá delší čekání na vyšetření. Vždy mi pomohla, je citlivá a vnímavá. Za mě na jedničku!
Jana Mašková
paní doktorka je docela chápavá, a snaží se vždy nějak pomoci... jen to čekání ikdyž jste objednaní... ale to se nedá předem odhadnout
Mandelová Ivana
Doporučuju!!!
Pani doktorka mi hooodne krát pomohla s ruznyma potížema,je milá,chápava a myslím si že ONA ví co za léčbu ma zvolit,a jak u ni postupovat.Nekteré tady píšete že skouší antibiotiky a tehu testy...Vy nejste lékar tak houby víte co a jak.Je to perfektní ženská,a obdivuju ji.Preji ji jenom príjemné a spokojené pacientky.• • •
Š
Šťastná
za mě má paní doktorka za 1* :-) Arogantní mi nepřijde vůbec, vždy na mě byla příjemná a milá. Snaží se poradit.. Navíc je velmi pečlivá. Dovede se s vámi i lidsky zasmát, čímz uvolní atmosféru. Chodím k ní ráda a neměnila bych !
Host
Já jsem s ní byla velmi spokojená, ale dnes co ordinuje sama je absolutně jiná. Tvrdý si své, arogantní, neporadí a i menší zánět léčí antibiotiky - nezná jinou alternativu, a tvrdí že ostatní nejsou vhodné a pro těhotné to je nebezpečné. Neumí ženu vyslechnout a vcítit se do ní. Dokud nemáte nějaký problém a jedete v jejich šlápějí je skvělá, precizní ....
E
ena
Naprosto souhlasím s názorem "poka 21 leden 2012"! Také mám s paní doktorkou jednu velice špatnou zkušenost a jak už bylo řečeno, je to dobrá lékařka - ovšem jen dokud nemáte nějaký problém. Neřekla bych, že péči o pacienta zanedbává, spíš naopak přehání a je známo, že všeho moc škodí. Navíc je dost odměřená a pokud si s jejím postupem léčby (nedej bože) dovolíte nesouhlasit, ukáže vám, jak umí být arogantní. Co jí však musím pochválit, je sestřička - ta paní je prostě poklad!
poka
Ano, dobrá, příjemná lékařka.. dokud nemáte nějaký problém. Věškeré problémy u mne řešila těhotenským testem a já se potýkala se stále se zhoršujícím se stavem. Nic neví, nevysvětlí, nezkusí, prostě zkušenost hrozná. Bohužel, až na skvělou sestřičku nemůžu říct nic pěkného.