MUDr. Radomír Buchta

Trutnov 1 adresa

Ortopedie

M. Gorkého 77, Trutnov

• E

Ačkoliv tento lekař kdysi vystudoval lékařskou fakultu, velmi mě zasáhlo agitované a arogantní chování p.Buchty. Podle mého názoru takové jednání postrádá lékařskou etiketu, kterou jsem očekávala. Bez urážky a úmyslu pomluvit jeho osobu. Ze své velmi negativní zkušenosti, bych si dovolila jej spíše nedoporučit.

• jiné místo Balneoterapie v Luhačovicích  •

Velmi neprofesionální přístup, špatné chování, špatná diagnóza. Nedoporučuji!

Já jsem byla u pana doktora jednou.Tahal mi vodu z kolena a jeho největší starost byla,že v poslední době navštěvuji hodně doktorů.Když člověk celý život nemarodí,na stáří se mu to vymstí.

• Tento lékař má sice velice pozitivní přístup k pacientovi ale je na moje požadavky trochu pomalejší.Byla sem u něho o víkendu s bolestí zad a čekala sem dlouho než vůbec někdo uráčel dojít,pak sestra Novotná co mu asistovala byla velice neochotná a bez slušného vychování.Pan doktor by si měl umět také srovnat podřízené,působí dost neprofesionálně když se obyčejná zdravotnice považuje za víc než doktora.Děkuji V.

• S

Velmi dobrý specialista s citlivým přístupem k člověku.