Zdeněk Heralt

Olomoucká 86, Opava 74679

Zdeněk Heralt
Odborný lékař plicní

Nákladní 33, Opava 74601

Děkuji za ochotu pomoci, empatii a milý přístup pana doktora i sestřiček. Vždy jsem byla velmi spokojená.

• Odborný lékař plicní Jiný  •

Profesionální a lidský přístup, sestřičky jsou velmi milé a hodné. Děkuji za rychlou akutní péči.

• Odborný lékař plicní Jiný  •

V období podzim - počátek jara jsem řadu let dráždivě pokašlával s nespecifickými příznaky (malá, nebo žádná horečka, rtg plic OK), Byl jsem unavený a v noci nemohl spát. Žádný lékař mi po desetiletí nedokázal pomoci. Až MUDr. Z. Heralt se nade mnou vážně zamyslel, dal mi dýchací sprej Alvesco - ... a já jsem přestal kašlat. Kdo to nezažil, nedocení, jaká je to obrovská úleva. Pro mne jasná jednička v oboru. Přemýšlivý, empatický profesionál, který pacienta bere vážně a chce mu pomoci.

• Odborný lékař plicní Jiný  •

Dobrý den, děkuji sestřičce i panu doktorovi za vstřícnost. Přestože pravidelně jsem pacientem plicní ambulance FN Olomouc, pan doktor Heralt mě bez problémů vzal, v podstatě ihned jsem měla hotový rentgen a následně do pár minut mě vyšetřil. Tímto mockrát děkuji

• Odborný lékař plicní Jiný  •

Chtěl bych touto formou poděkovat zdravotnímu personálu plicní ambulance na Nákladní ulici v Opavě. Ač neobjednán, byl jsem přesto profesionálně ošetřen pro akutní potíže. Rentgen jsem měl hotový do 10 minut. Prostředí ordinace je vkusně zařízeno. Sestřička působila velice mile a přívětivě. Pan doktor si mě trpělivě vyslechl, podrobně vyšetřil a po celou dobu se choval empaticky. Tuto plicní ambulanci mohu všem vřele doporučit!

• Odborný lékař plicní Jiný  •

• MUDr. Heralt i jeho maminka jsou velice příjemní, vzdělaní lékaři. Vynikající ve svém oboru. Ochotní a vstřícní. Sestřičky jsou taktéž velice vstřícné, ochotné a milé. Děkuji Vám. Iveta

• NEJEN PEN DOKTOR,ALE CELÁ RODINA ODVÁDÍ VYSOCE PROFESIONÁLNÍ PRÁCI PROLOŽENOU CITLIVÝM PŘÍSTUPEM K JEDNOTLIVÝM PACIENTŮM,PATŘÍ JIM MŮJ VELIKÝ DÍK,HLUBOCE SI VÁŽÍM CELÉ RODINY A PŘEJI JIM PEVNÉ ZDRAVÍ SPOKOJENOST A MNOHO DALŠÍCH ÚSPĚCHŮ V JEJICH NEJEN V PRÁCI ALE TÉŽ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ DĚKUJI JIM TOUTO CESTOU.DÍKY ZA TO,ŽE JSTE MI PRODLOUŽILI ŽIVOT SVOU PEČLIVOSTÍ ŠTILEC VÁCLAV

Můj názor je,že mudr.Heraltoví jsou plícní specialisté na svém místě,zodpovědní,spolehliví,svou práci berou pečlivě a profesionálně,řádně vyšetří,poradí,vysvětlí,na každou otázku rádi odpoví,pomohou.Se svou nemocí mám pravidelné prohlídky a mohu podotknout,že vždy jsem byla naprosto spokojena s přístupem mudr.Heraltové i mudr.Heralta-moc jim za vše děkuji,přeji jim pevného zdraví a všem kdo budou potřebovat mohu tuto plícní ambulanci vřele doporučit

• Prostě mudr.Heraltoví jsou plícní lékaři ,jsou všichni,celá rodona1,děkujeme vám všem za pomoc všem pacientům.Doporučuji všem.

• Pan doktor je super kapacita,je velmi lidskéj doktor.Vše vyslechne a super léčí.I celá jeho rodina jsou super kapacity přes plícní obor.Jeho synové jsou také velmi dobří doktoři velké kapacity a také jsou velmi lidští a cítí problémy pacientů a snaží se o jejich vyléčení a někdy je tam i velkéj boj pacienta o život.Když se to dá ještě zachránit tak v bojí proti nemoci a pacienta zachrání.Mockrát děkujeme i za záchranu mé mamky.Bylo už to vícekrát.