MUDr. Yveta Vondrušková

Jablonec nad Nisou 1 adresa

Yveta Vondrušková
Odborný dětský lékař alergolog

U Kostela 5, Jablonec nad Nisou 46604

paní doktorka je velmi hodná, citlivá,je i alergoložkou, což je také nespornou výhodou v dnešní době kdy je každé druhé dítě alergické...nicméně celý dojem zkazí naprosto příšerná sestra u ní v ordinaci v Rychnově nad Nisou, neumí se absolutně chovat k dětem, k dospělým je to stejné, synovi jsou tři roky a byl na tříleté prohlídce, kdy mu ukazovala obrázky a on odpovídal potichu, načež začala křičet "nahlas", poté jsem ho vysvlékla a ona i přes odpor syna a můj odpor, kdy jsem ji řekla že měří cca 98 cm ho přimáčkla nahého ke studené zdi a pak se divila že vyvádí...není to ojedinělý případ...zažila jsem toho více a nestačila by mi ani stránka...a podotýkám že nejsem sama kdo je nespokojený s jejím přístupem.

• Paní doktorka je nejen skvělý alergolog, ale i výborný imunolog!!! Mému synovi velmi pomohla a hlavně se snaží řešit zdravotní problémy bez nasazení antibiotik, což považuji za velký přínos!!! Navíc je velmi milá, vstřícná a vše perfektně vysvětlí, stejně jako její sestřičky:O)) S péčí paní doktroky Vondruškové jsme velmi, velmi spokojení!!!

• K paní doktorce jsem chodila několik let (teď mám pauzu) a byla jsem s ní maximálně spokojená stejně jako se sestřičkami.

• Paní doktorka je opravdu skvělá, moc nám pomáhá zvládat alergie. Bez ní bychom se v tom plácali podstatně hůř. Děkujeme

• Ve svých jsem navštívil tuto alergoložku, vyšetření v pohodě. Na to, že se u ní dveře netrhnou, tak má dobrou náladu a je příjemná. Její léčba mě velmi pomohla. Jediná vítka je k dlouhým čekacím dobám v čekárně...ale to je daň dobrého doktora.

• Vstřícná paní doktorka vždy spokojenost, vyléčila mé dvě děti.

• E

Velice vstřícná,příjemná a pečlivá paní doktorka.Ať máme jakýkoliv problém,nikdy nás neodmítne.Chodíme k ní celá rodina a i k dětem má velice kladný přístup.Prostě lékařka jak má být a nejen ona,ale i sestřička v ordinaci U Kostela.

• Paní doktorka je ochotná, příjemná a má zájem o pacienta. Díky.

• Z

K paní doktorce chodíme celá rodina a je skvělá. Kdykoliv cokoliv potřebujeme, poradí pomůže. A je vždycky příjemná, stejně jako sestřičky.

• S

moje nejlepší alergoložka!!!!!!!!