Vladimír Skočil
Gynekologická ordinace

č.d. 102/III, Sušice 34201

• nebyla jsem spokojená s panem doktorem,přešla jsem k jiné paní doktorce a ta mi našla na rodidlech rakovinu.Nelíbila se mi jeho ordinace,bez soukromí,málo místa.

• Pan doktor je jednička. Věnuje se svým pacientkám s těmi nejlepšími úmysly. Vybavení jeho ordinace je velice profesionální, je milý, zbytečně pacientky nestresuje, včas odhalí problém a vyřeší jej. Když jsem byla těhotná a panikařila jsem pomohl mi a i díky němu moje těhotenství proběhlo bez problému. Škoda, že jsem ho nemohla mít u svého porodu. Moje porodnice si totiž před porodem odběhla na kafíčko a dortík a vůbec jí nezajímalo, že jí rodička už deset minut rodí. Odstěhovala jsem se do Středních Čech a i přes vzdálenost jsem si jej nechala a stále k němu docházím. Věřím, že i mé druhé plánované těhotenství pod jeho vedením bude pohodička. Doporučuji.

• pan doktor j upkně v pohodě, se vším mi moc pomohl nemůžu si n něj stěžovat.Narozdíl o pana Kožnara tomu némám zaco děkovat ale panu Skočilovi ano.Děkuji vám pane doktore

• U pana doktora jsem necelý rok,ale jsem naprosto spokojená. Odešla jsem od doktorky Špirkové což byla naprostá katastrofa a i její sestra. Jsem podruhé těhotná a vše zatím probíhá v naprostém pořádku. Mohu jen doporučit.

• Velmi dobré zkušenosti

• K tomuto lékaři jsem přestoupila a dodnes toho nelituji

• D

Chodím k panu doktorovy již 18 let.Prošel se mnou všechna těhotenství.Mimoděložní i ta pěkná.První jsem měla před 14 lety a dvojčata před 6 lety.Ty mimochodem uměle.VŽDY mě velmi pomohl a nic nezanedbal.VŽDY dobře pomohl a poradil.Po operacích byl VŽDY u mě.Je to ten NEJLEPŠÍ lékař,kterého si můžu přát.Přeji mu,aby mělhodně takto spokojených pacientek jako jsem já.

• S panem doktorem mám zatím jen krátkou zkušenost, ale prošla jsem s ním celé těhotenství a nikdy se mi nestalo, že by se v něčem objevil problém! Hlídal co se dalo, tlak, otoky, miminko...Vždycky byl ochotný poradit, když se člověk zeptal!To samé sestřička. Jenom ta čekárna, malinká a v létě pro moc horká!Ale to už není o doktorovi.

• S

Co s e týče profese je to vynikající gynekolog,,škoda,jen že má tak malou čekárnu a když se k němu vleze tak je ještě zaneprázdněn administrativou,jinak je vždy usměvavý a má pro dívku a ženu připravené vlídné slovo,je to takovej starostlivej tatík

• S panem doktorem jsem velice spokojená. Vzorová je jeho profesionalita a přístup k pacientkám. Doporučuji!