Žižkova 146, Kolín 280 00
D.d
Doktor je zlý nulová empatie až arogantní nechápu jak někdo takový může bejt doktor pokud má špatnou náladu at si veme dovolenou ale at to nepředává na ostatní…žádný empatie poslal me slušně někam at jdu k Prahy ze mi tam můžou pomoct vic absolutní nespokojenost
• Kolínská nemocnice • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana Merglová
Pan doktor mi 3x operoval syna na uši. Vždy maximální vysvětlení a snaha o to, abychom všemu porozuměli. Strašně sympatický doktor. Když musíme chvíli čekat. Vždy se omlouvá. Když je potřeba něco řešit. Funguje přes email i telefon. Vždy se snaží vyhovět. Víc takových lékařů. Dekuji
Váš účet byl odstraněn
panu doktorovi bych chtěla poděkovat, jeho péče, empatie a naprosto profesionální přístup mi z větší části zachránil život!
Díky němu se moje pokračující léčba zkrátila nejméně o 1 rok.
Díky němu si jako maminka dvou dětí mohu užívat života naplno a vážit si každého dne s nimi.
Naprosto krásný a ochotný přístup sestřiček na ORL v Kolínské nemocnici.
Pan doktor Salač je člověk na správném místě. Děkuji.• Kolínská nemocnice • Jiný •
B
B.T
Nedoporučuju- arogantní lékař,kterého práce nejspíš nebaví
E
Erika Zemanová
Pan doktor je výborný, schopný odborník s lidským přístupem.
Pavla Lhotecká
Pan doktor byl skvělý, moc mi pomohl s dlouhodobými ušními potížemi a šelestem. Před operací vše vysvětlil a navrhl možnosti léčby. Je to ale hlavně opravdu schopný chirurg, doporučuji!!!
A.L.
Pan doktor opravdu dostál své pověsti. Je arogantní, správné diagnózy se od něj člověk nedočká a teplotu umí měřit pohledem.
H.K.
Pana doktorka nedoporučuji, neochotný a neempatický až arogantní k lidem. Nechápu, že tento pan doktor je zástupce přimáře. V celém okolí je tento pan doktor znám a ne v dobrém slova smyslu. Vážně když na něj narazíte tak si svou diagnozu jděte ještě ověřit na jiné ORL, vyplatí se Vám to a budete mnohem rychleji zdraví. Nebo možná rovnou jít jinak než k panu doktorovi Salačovi..
Lenka Pavlů
Oceňuji lidský přístup, před operací mi bylo vše podrobně vysvětleno, pan doktor mě operoval a zachránil ,co se dalo. Moc mu děkuji za jeho přístup k mé léčbě. Je to velký odborník a skvělý člověk.
J.S.
Pan doktor Salač mi zachránil sluch na pravé ucho, podstoupil jsem u něj operaci - plastika bubínku.
Skvělý osobní přístup, vysoká odbornost.
Takového pana doktora dnes "na ulici nenajdete".• Kolínská nemocnice • Jiný •