Viktor Chrobok

Sokolská 581, Hradec Králové 50005

• Pan profesor mi zachránil ucho. V okresní nemocnici mi diagnostikovali chondrodermatitidu s tím, že je třeba rozříznout chrupavku ucha a postiženou část ucha vyříznout. Pan profesor tuto diagnozu popřel (!!), doporučil mi však odstranit 2 znamínka na uchu, která by mohla být do budoucna nebezpečná. Je to opravdu odborník.

• Kliniky ušní, nosní a krční Fakultní nemocnice a Lékařské fakulty UK v Hradci Králové V okresní nemocnici diagnostikována chondrodermatitida  •

• Listopad - Prosinec 20013 Jirka
    Pan profesor je je člověk na svém místě. Sice mi ucho zachránit nemohl, jelikož tam byl zhoubný nádor,
    ale žiju. MOC DĚKUJI.

• Vynikající lékař a odborník na svém místě.Operoval mi ucho a slyším dobře.Při každé kontrole velice vstřícný,citlivý,podá člověku ruku a podpoří.Jeho působení ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové je radost a pro obor ORL přínosem.Děkuji moc........♥

• Pan profesor je nejenom vynikající odborník, ale má i příjemný a milý přístup k pacientům. Děkuji za skvěle provedenou operaci a navrácený sluch.

• Skvělý člověk a odborník ! Děkujeme pane profesore

• Viktor je šikovný, milý a tolerantní lékař. Vždy se snažil pomoci tak,jak nejlépe uměl. Bohužel nyní již nepůsobí v Pardubické nemocnici.

• K panu profesorovi docházím se synem několik let, profesionální přístup k pacientům, kterým naslouchá, výborná péče,vynikající lékař, jsme velmi spokojeni, na klinice ORL v Pardubicích výborná péče a přístup všech. Děkujeme.
    Souhlasím jen kdyby bylo takových více.

• Lepšího doktora na ORL neznám a že sem jich už navštívila dost. Výborná péče, přístup, prostě skvělý po všech stránkách! Dojíždím k němu z Prahy a dojížděla jsem i z jižní Moravy a budu jezdit pořád.

• Vynikající lékař, odborník. Sympatický, s velmi vstřícným přístupem k pacientovi. Mluvím ze své vlastní zkušenosti - určil přesnou diagnozu a tím mě zachránil život.

• K panu profesorovi jezdím již 10 let, maximální spokojennost, škoda jen, že je dlouhá objednací lhůta... Ale to je v celku pochopitelné, ldyž má tolik věrných pacientů :) Moc milý, šikovný, chytrý a ochotný.