Taťana Ježková
Praktický lékař pro děti a dorost

6. května 1373, Kojetín 75201

• Nejlepší dětská lékařka kterou znám a kterou jsem mohla pro své děti vybrat. I když se synem byly po narození veliké problémy (narodil se moc brzo s velmi nízkou porodní váhou). Paní doktorka vždy ochotně poradila pomohla a věnovala se nám nad rámec svých povinností. Ochotná usměvavá empatická. profesionální. Mohu všem jen doporučit.

• Paní doktorka se starala o mého syna od porodu,vždy jsme byli velmi spokojení. Nedává bezhlavě antibiotika,snaží se najít příčinu a neléčí jen příznaky nemocí, velmi mi pomohla doporučením homeopatik. Sestřička je milá,ochotná a umí to s dětmi. Já vřele doporučuji

• Z

Velmi příjemná, milá a vždy ochotná paní doktorka se skvělým přístupem k mým dětem. Neměnila bych, mohu jen vřele doporučit.

• Když mame nějaký problém, vždy nám poradí i po telefonu, nikdy nas neodmítla. I když je víkend a my jsme na druhé straně zeměkoule. Jsem s ní spokojená.

• Ja mám velmi dobré zkušenosti s paní doktorkou.Vždycky nam poradila dobře.Když mame nějaky problém vždycky nam poradila i po telefonu nikdy nas neodmítla.Jsem s ní spokojená.

• V Kojetíně a okolí rozhodně NEJLEPŠÍ pediatr!

Názory se sice různí, ale je to spíš o zvyku - kdo chválí podávání antibiotik na každou rýmu či kašel, jak to známe od MUDr. Procházkové z Kojetína, rozhodně k MUDr. Ježkové (ex. Küchlerové) nechoďte! U naší MUDr. Ježkové Vás totiž čeká důkladná péče, postupy a přístup dle aktuálních medicínských trendů a antibiotika jen v případě, kdy už není jiné řešení.

R.K.

Všem vřele doporučuji, opravdu se dítěti věnuje a je ochotná přijít i domů kdykoliv ji zavolám.

• V

Skvělá paní doktorka, která nám vždycky pomůže. Ze vším si poradí, nic nezanedbá. Děkujeme paní doktorko.

• I

Naše paní doktorka je nejlepší co znám. Nikdy nic nezanedbá, vše pečlivě vyšetří, je usměvavá, ochotná a hodná.

• H

Úžasná paní doktorka, která nikdy nic nezanedbá a je vždy milá a příjemná. Všem doporučuji.