Vzdělání:
2008 Promoce na Masarykově Univerzitě LF
2016 Atestace z oftalmologie
2017 - IPVZ - Specializační kurz - Aplikace botulotoxinu a výplňových materiálů v korektivní dermatologii
Znalost jazyků: čeština, angličtina, arabština
Praxe:

• Operace očních víček

Samer Al Marei
Videre, s.r.o Oftamologie

• H

všichni lidé, procházející jeho ordinací,si ho musí zamilovat......je to pohodový profesionál s lidským přístupem, pracující v příjemném prostředí s nejmodernějšími přístroji,které ulehčí pacientům.Souhra se sestřičkou,která umí vše zorganizovat a poradit je skvělá. Děkuji

• H

Pokud hledáte profesionála jste tu správně. Lidský přístup, ochota, vždycky vše vysvětleno a pokaždé nás pan doktor vítá s úsměvem. Jsme tu celá rodina a pokaždé se těšíme na návštěvu lékaře.
    Sestřička je anděl, trpělivá, milá, skvěle zorganizuje všechny pacienty. Vždycky nám připomene blížící se návštěvu. Děkujeme Vám za Vaší skvělou péči.

• Videre, s.r.o Oftamologie preventivní prohlídky  •

• Pokaždé neskutečně milá návštěva. Kdyby v každém zdravotnickém zařízení byl tak skvělý pan doktor a boží sestřička s lidským přístupem, tak by na světě bylo o mnoho lépe. Děkuji za péči o celou svou rodinu.

• Videre, s.r.o Oftamologie preventivní prohlídky  •

Velmi mily lékař, profesionální i empatický.Jsem velice spokojena .Aplikace botoxu byla provedena tak abych vypadala přirozeně.

• Videre, s.r.o Oftamologie Jiný  •

Jsem velmi spokojena s přístupem, odborností jak při periodických podrobných vyšetřeních, tak i kosmetickým zákrokem - operace horních víček. Příjemný pan doktor i sestřička. Vřele doporučuji

• Videre, s.r.o Oftamologie preventivní prohlídky  •

Dobře vybavená ordinace, velmi milá a ochotná sestřička a empatický lékař, který vše podrobně vysvětlil.

• Videre, s.r.o Oftamologie oftalmologická konzultace  •

• E

Naprosto profesionálny prístup, snad najmilejší pan doktor a sestrička. Každému vrelo doporučujem. Kiež by každé zdravotné pracovisko malo tieto výhody.

• B

Jsem velmi spokojena, richlost a bezbolestive operace , pan doctor je nejlepsi. Vsem doporucuji . Pracuje o vikendu so a ne.

• jiné místo Jiný  •

• I

Velice sympaticky člověk,příjemný a ví co děla..Má velké srdce..Moc rada ze jsem ho nasla..Velmi doporučuji..

• Videre, s.r.o Oftamologie Jiný  •

• I

Syn má strach z lékařů, ale přístup pana doktora a sestřičky úplně úžasný a syn i dcera i já k němu rádi chodíme a syn se na návštěvu vždy těší. Nejlepší lékař jakého znam