Za více než 20 let nasbíral zkušenosti s různými metodami doslova napříč kontinenty. Soustředí se na chirurgii orgánů dutiny břišní a to především laparoskopickou formou. Věnuje se operacím onkologických onemocnění i endoskopii a klade velký důraz na pooperační péči o pacienta. Za svou lékařskou dráhu absolvoval několik válečných misí v Africe, kde prováděl složité operační výkony mnohdy ve velmi náročných podmínkách.
Pan doktor je zkušený a empatický proktolog. Stejně jako v chirurgii, i v citlivé oblasti konečníku preferuje co nejšetrnější zákroky. K léčbě hemoroidních onemocnění, cyst a píštělí proto používá vysokovýkonný laser, který znamená pro organismus jen malý zásah, a proto i příjemnější rekonvalescenci.
- Chirurgie
Konzervativní léčba hemoroidů
Odstranění hemoroidů
14 500 Kč -
J.P.
Velmi skvělý přístup. Pan doktor se každému opravdu věnuje.
Andrea
Absolutní spokojenost s návštěvou ordinace. Navštívila jsem již 2 jiné proktology ve svém životě, ale jedině pan MUDr.Sukalovský umí problém vyšetřit velmi důstojně a citlivě vleže na boku což je k nezaplacení. Jinde to bylo vždy totální ponížení, vysvlečení do půli těla, vyšetření na čtyřech a o bolesti ani nemluvím.
• EUC Klinika Praha - Malešice • injekce •
Jiří
Sestřičky velmi milé, ochotné a vstřícné. Pomáhají odbourat nervozitu ze zákroku. Pan doktor Sukalovský je světoznámý odborník který své práci rozumí na 100% a vše vám pečlivě vysvětlí co zákrok obnáší. Určitě doporučuji vstupní prohlídku, kde se dozvíte jak váš problém odstranit.
• EUC Klinika Praha - Malešice • Jiný •
Vilma
Děkujeme za Váš pristup .Za citlivé vyšetření a lékařskou odbornost .
Jan Š.
Dobrý den, rád bych se touto formou podělil o svou zkušenost s absolvováním zákroku metodou SiLaC (Sinus pilonidalis) v ordinaci pana doktora Sukalovského.
- rychlé objednání na konzultaci - cca do týdne - na konzultaci bylo vše podrobně vysvětleno
- rychle objednání na zákrok - do měsíce od konzultace
- profesionální a empatický přístup jak pana doktora Sukalovského, tak sestřiček Lucie Sedlákové a Gábiny Pluchové
- vlastní zákrok bezbolestný (cítil jsem jen štípnutí při aplikaci anestezi)
Opravdu velmi oceňuji, jak vše probíhalo a hlavně profesionalitu a empatii.• EUC Klinika Praha - Malešice • Jiný •
Jan
Rychlá doba objednání, profesionální přístup pana doktora a sestry.
• EUC Klinika Praha - Malešice • proktologické vyšetření •
P.H.
Skvělý přístup a profesionální jednání,dekuji,PH..
• EUC Klinika Praha - Malešice • konzervativní léčba hemoroidů •
DT
Velká spokojenost, vše v pořádku, jsem moc spokojený s přístupem.
Horký
Pan doktor Sukalovský je špičkový profesionál a odborník ! Po třech lékařích a půl roce on hned věděl, jak dále postupovat a provést operaci SiLac, aby člověk byl zdravý bez bolestí a obtíží! Pochvala též sestřičkám za rychlou komunikaci e mailem i telefonicky! Děkuji!
• EUC Klinika Praha - Malešice • proktologické vyšetření •
Lukas
U pana doktora jsem podstoupil operaci perianální píštěle metodou FiLAC. Musím říct, že pan doktor je naprostý pohodář a velmi chytrý odborník, který přesně ví, co dělá. Jeho přístup je vysoce profesionální a oceňuji, jak se postavil k následné péči. Když se mi delší dobu po operaci objevila dutinka, neváhal ránu na hrázi hned otevřít, znovu prozkoumat a okamžitě jednat – druhý laser naplánoval už do 14 dnů od otoku. Cítil jsem se v dobrých rukou. Jedinou věc bych zlepšil, a to komunikaci během samotného zákroku. Uvítal bych více mluvnosti, abych jako pacient věděl, co se právě děje a jak operace probíhá.
• EUC Klinika Praha - Malešice • Jiný •