Metyšova 468, Jilemnice 514 01
MK
1/2 S panem doktorem Břeským jsem byla vždy velmi spokojená,ale poslední rok na to co se předvádělo nemám slov.Před šesti lety mi diagnostikovali neprůchodnost vejcovodů ( totální) Loni v létě jsem ale otěhotněla přirozeně, bohužel z toho bylo ZT ale to v tom nehraje roli.Musela jsem 4x na čištění dělohy,protože to bylo udělané špatně.Na mou otázku,zda by nebylo dobré udělat ještě jednou laparoskopii kvůli průchodnosti vejcovodu,když jsem tedy otěhotněla, mi bylo řečeno ze je to zbytečné,ze tohle těhotenství byl asi zázrak.Mezi těmito operacemi jsem začala silně krvácet a to jakože to ze mě teklo jako z konvičky, na to druhý den mi pan doktor řekl větu “tak hlavně že jste ještě s námi” mimochodem s tímto krvácením mě nechal celý víkend. Poté následovala další revize s tím,že se děloha musí ještě prohlídnout aby byla připravena na potencionální těhotenství a že mi zavedou hyalubarier gel.Kdyz jsem přišla do nemocnice na
• Provoz gynekologické ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Mária
Při pravidelné prohlídce mi pán dr. Břeský našel polyp v děloze o velikosti cca7x8mm. Doporučil mi operaci v celkové anestezii s následnou několikadenní hospitalizací v nemocnici. Když jsem se pana doktora zeptala, zda lze tento zákrok provést i ambulantně dostala jsem odpověď, že nikoli, protože to prý hrozně bolí a prostě to nelze. Jelikož jsem zvyklá na empatičtější přístup lékařů zeptala jsem se na názor i jiných gynekologů, kteří mi ambulantní hysteroskopii vřele doporučili. Dnes jsem podstoupila ambulantní hysteroskopii včetně odstranění polypu bez celkové narkózy. Zákrok byl bezbolestný, jediné co sem pociťovala je tlak v podbřišku srovnatelný se začínajícím menstruačním krvácením. Samotný výkon trval 5 minut. Po výkonu jsem se cítila v pořádku, jako bych nic nepodstoupila. Všem ženám pokud to indikace dovolí vřele doporučují ambulantní hysteroskopii, po které je následná rekonvalescence mnohem rychlejší. Panu doktoru Břeskýmu děkuji za jeho dosavadní péči. S úctou, Mária
Majka Klausova
Vynikající lékař,zde se může říct Profesionalita na svem místě je mi 47 let a až nyni jsen se setkala s opravdu dobrým lékařem ,který je pečlivý a ochotny odpovědět na dotazy pacientek, sestřička úplně perfektni milá nemáte pocit ze obtěžujete když se na něco zeptáte.
Chodi sem i ma dcera které je 15 let a měla přeci jen obavu z prvniho vyšetření a byla nadšená přístupem a ochotou. Vřele Doporučuji• • •
Váš účet byl odstraněn
pan doktor Břeský mě rodil,měla jsem všechny HELLP syndromu,selhávání jater,vysoký tlak atd...při kterém se musí těhotenství ihned ukončit sekcí protože je velice nebezpecné pro dítě i matku. Přes to si pan doktor dával na čas,tabletou vyvolával porod a rodila jsem pár hodin,než se pan doktor rozhodl pro sekci... Syn po porodu nedýchal,měli co dělat,aby ho oživili.No a já musela zůstat v porodnici 11 dní,každý den15 prášků+antibiotika na infekci a dobré tři měsíce jsem chodila se 4 cm dírou v břiše,protože mě špatně sešili.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Váš účet byl odstraněn
Výborný doktor, patří mu všechny mé díky!!! Výborný operatér!! Nikdy jsem neměla k žádnému lékaři takovou důvěru.
Váš účet byl odstraněn
Velmi milý a pečlivý doktor :-) Jsem s nim moc moc spokojená,Neměnila bych :-)ktěhulkám se chová mile prostě je rád když mu zas ňáká přibyde... :-)
Váš účet byl odstraněn
Profesionální,ale lidský přístup ke klientům.Vše vysvětlí,uklidní...Všem doporučuji
Š
Šárka
Původně jsem se snažila sehnat si gynekologa v Praze, ale všichni dobří mají plno...nakonec jsem se rozhodla dát na svou sestru, která k panu Břeskému již nějakou dobu chodí. Jsem hloupá, že jsem to neudělala už dávno :-) Na rozdíl od mé předchozí doktorky byl milý, vše mi vysvětlil a neměla jsem pocit, že otravuji, přestože mě vzal v době, kdy již měl mít pauzu. A na sestřičku si taky nemůžu stěžovat :-)
Váš účet byl odstraněn
NEJLEPŠÍ GYNEKOLOG V ŠIROKÉM OKOLÍ !!!
NEJLEPŠÍ OPERATÉR !!!
Škoda, že jsem k němu nechodila už dříve, možná bych si ušetřila problémy, které jsem díky předešlým gynekologům a jejich laxnímu přístupu měla.
Váš účet byl odstraněn
Výborný lékař, celou dobu těhotenství se o mě špičkově staral a nakonec mě i malému zachránil život. Neměnila bych!