Prim. MUDr. Patrik Valenta

Patrik Valenta
Radiodiagnostické oddělení

Dělnická 1132/24, Havířov 736 01

• B

Děkuji Vám P. Primáři, i všem zaměstnancům za výborný a profesionální přístup. Děkuji za skvělou aplikaci ozonem !!

• Radiodiagnostické oddělení Jiný  •

• R

Pan primář je na správném místě, je velký odborník a skvělý člověk. Nemocnice na něj může být právem hrdá. Moc Vám pane doktore děkuji za Vaši odbornou pomoc a Vaš lidský přístup.

• Radiodiagnostické oddělení Jiný  •

• Pan doktor je perfektní profesionál kdykoliv bylo potřeba poradil a vždy pomohl i nad rámec svých povinností. Jeho lidský přístup a vysvětlení lékařského nálezu je srozumitelné i pro laika.Určitě mohu jen doporučit.A zároveň poděkovat za vše co udělal pro mou rodinu. Šranková Marie

• Dobrý den,já osobně mám velmi dobrou zkušenost s panem doktorem,byl milý jak na mě,tak na manžela i mého syna a to s ním mám většinou u lékařů velký problém.Myslím si,že záporné hodnocení,která pan doktor dostal,je nějaká osobní msta,navíc o tom,že je to lékař velmi pochybuji.myslím že kdyby se jednalo o vysokoškolsky vzdělaného člověka,řešil by situaci na úrovni a né žalováním na webu.A hlavně tak jako ostatní by neskrýval své jméno,takže na takové hodnocení nedejte.A hlavně co je velmi důležité,tak jak chcete aby se chovali ostatní k Vám chovejte se Vy k nim.

• Pan doktor je andel,vzdy rad pomuze a poradi.Ja mohu jen doporucit a rict dekuji pane doktore.Lenka Strasserova

• Pečlivý, svědomitý odborník! Lékař na svém místě.

• B

Je to prostě Šefík.

• A

Pán doktor je ten nejlepší a ví co děla a jde na něm vidět že má rád svou práci : o )

• příjemný pan doktor,odborník,v havířově je jich třeba víc takových.

• S

Pan doktor je specialista na svém místě,odborník,výborný vedoucí lékař s velkými znalostmi i okolních lékařských oborů,navíc příjemný člověk a to hlavně poslední dobou.