Oldřich Kadlec
Ordinace

Hodonín

• H

Bylo mě 18 let a byla jsem jedna z prvních pacientek pana doktora Kadlece,vždy se o mě vzorně postaral a pomohl. V roce 2013 mě zachránil život, to nejen rychlým a perfektním lékařským zákrokem,ale také psychickou oporou a za to mu moc děkuji.

• Ordinace Jiný  •

Pan Kadlec byl můj první gynekolog a při běžné prevenci bylo vše v pořádku. Praktické objednání, sestry velmi milé. To špatné však převažuje. Bohužel při žádosti o antikoncepci mi nebyly položeny žádné otázky k rodinné anamnéze, hned mi nějakou předepsal a na nic se nedoptal.
    Při extrémně nepravidelné a silné menstruaci mi řekl že to je "normální". Bohužel toto jednání mi nepřijde vhodné a doktora budu měnit.

• Ordinace Jiný  •

Ja na pana doktora nedam dopustit,mela jsem bolesti břicha 6 doktorů mě vidělo a nic nenašlo, už mě označili za simulantku a jediný pan doktor mě prohledl,hned našel problem (cysta přes 5cm) a k tomu zánět slepého střeva. Takze mě pan doktor zachranil krk,za pár let znovu,bolesti bricha,zase jsem nikde neuspěla a zase mě z pruseru vytáhl pan doktor. Navic oproti jinym lekarum, nestresuje. V 37 letech jsem si od jineho lékaře těhotná vyslechla jak jsem stará a to jsem čekala 3.dite - někteří maji asi pocit, že je ženská musi rodit jak králík, když nebyly vysledky na VVV úplně top,uklidnil mě,ze je vse v pořádku,jen ty tabulky jsou dělané do věku 35 let zeny,tak uz jsem do nich nezapadala. A nikdo neni dokonalý, každý doktor je taky jen člověk,nebo zdejší kritici nikdy nechybuji? Navic se mi velmi líbí, že mám na svlečení soukromí a nelezim 10 minut s nohama do praku,pan doktor uz je nachystaný a vyšetření je šup šup. Za mě je Top.

• Ordinace Jiný  •

• Přešla jsem k panu doktorovi od jiného lékaře.....no nevím, co zde některé paní vlastně řeší.....ono se to kritizuje, když nejsme lékaři. Je pravda, ze se člověk musí ptat, např. v těhotenství, ale od toho ta ústa máme. Já jsem spokojená. Pokud si paní chce pokecat, ať jde na fb. U mě nikdy nic nezanedbal, Je pravda, ze slovy neplytva ????od toho je tam i sestřička pro nektere dotazy....Pana doktora doporučuji

• Ordinace Těhotenství  •

• Pan doktor mi zavedl minulý rok v létě nehormonální nitroděložní tělísko. Po zavedení jsem měsíc krvácela a měla bolesti, pan doktor mi na to řekl, že je vše v pořádku a že se krvácení do tří měsíců spraví. Po třech měsících jsem stále nepravidelně krvácela, měla bolesti. Když jsem šla na další vyšetření, řekl mi, že mám zánět močových cest a dal mi antibiotika. Ptala jsem se kdy se mi zastaví krvácení, řekl mi na to, že si mám další měsíc počkat. Jenže jsem se s tělískem necítila moc dobře, bolesti jsem měla neustále a krvácela jsem. Po další návštěvě, kdy byl doktor velmi neochotný , jsem změnila gynekologa. Tam mi sdělili, že mám zánět dělohy, bohužel tělísko nepůjde vyndat tak snadně a bez bolesti, protože vlákno, které mělo po zavedení tělíska vyčnívat s pochvy, pan doktor Kadlec ustřihl! Takže teď se musím léčit antibiotiky a pak tělísko nechat vytáhnout hákem s bolestmi. Navíc jsem platila za tělísko 7 600,- Kč! Už nikdy! Nedoporučuji!

• já jsem spokojená, nemám co dodat vše je bez problému, co potřebuji vědět, na to se zeptám a dostanu odpověď.

• Já jsem byla u pana doktora vždy spokojená. Všechny kontroly během 2 těhotenství byly v pohodě i běžné zákroky jako dávání tělíska provedl na jedničku. Sestry v ordinaci taky super, příjemné.

• Já mám s panem doktorem špatnou zkušenost. Tři roky mi tvrdil,že je u mě všechno v pořádku.Tři roky do mě cpal léky,injekce,jinak by mě menstruace nepřišla sama od sebe.To bylo podle něj v pořádku. Mezi tím mě dvakrát dělal hystereskopii,několik hormonálních profilů, prý všecko ok.... Nedávno jsem si už zašla sama od sebe na endokrinologii,kde mi zjistiti špatné hormony. Poslali mě k jinému gyn a navíc mi zjistili polycystické ovaria. O tomto mě jaksi pan doktor Kadlec zapomněl informovat!! Nechápu jeho jednání,jistě musel vědět že ten problém mám,jde poznat z utz,který mi dělal a nepoznal to.Když jsem se ho zeptala na nějakou otázku,střelil po mě pohled,jak kdyby mě chtěl probodnout a řekl jen,že po něm chci vědět věci, na které neumí odpovědět...Proč tedy dělá práci,které nerozumí?Jen díky druhému panu dr jsem se o tom dověděla. Už k němu nikdy nepůjdu. A pan doktor by se nad sebou měl pořádně zamyslet!! Ne jen brat peníze od pojišťoven a lhát pacientkám do očí!

• Když jsem přišla k panu doktorovi že mám pálení atd při močení nechtěl ani moč a hned mi napsal nějaké léky které sice utišily bolest ale za nedlouho se to vše vrátilo. Právě se stým léčím přes rok a okamžitě jsem odešla od pana doktora. Taká léčba děkuji pěkně no... Pana doktora nedoporučuji!!!

• Já k panu doktorovi chodím a jsem spokojená.Nemohla jsem otěhotnět a pan doktor mě doporučil operaci.On sám mě pak operoval a ted máme dvě zdravé děti.Při druhém těhotenství mě řekl že to vipadá na babu (a to jsme mi ještě nebyly v Brně na ultrazvuku) a taky se nám holčička narodila.Takže já jsem spokojená.