Miroslav Špaček

třída 1. máje 1, Břeclav 69141

EMSK, s.r.o.

bří Mrštíků 38, Břeclav 69002

• N

Pan doktor je poctivý, vyslechne, pomůže.
    Chodím k němu již léta a vždy za jedna.
    Co se ale nedá říct o sestrách, jedna z nich hodně nepříjemná, mnohdy až arogantní. Smutné, vidět, jak se kolikrát mluví k pacientovi..

Panu doktorovi každopádně děkujeme za jeho péči.

• V

Pan doktor Špaček je odborníkem nejen ve svém oboru, jeho zkušenosti, znalosti a schopnosti vysoce přesahují běžné lékařské prostředí. Pacienta s ochotou vyslechne a věnuje mu nadstandardní péči a čas k vyšetření. Kéž by všichni lékaři byli, jako pan doktor Špaček.

• EMSK, s.r.o. Jiný  •

• Velice příjemný doktor. Důkladně vyšetří a vše vysvětlí.

• EMSK, s.r.o. Jiný  •

jsme velmi spokojeni s odborností a otevřeností pana specialisty na svém místě mudr.Špačka,vyslechne nas,vysvětlí problém a poradí jak dál,hlavě si udělá čas na potřebné sdílení mezi pacientem a lékařem,což v dnešní době je vzácnost,přitom to takhle má fungovat všude

• EMSK, s.r.o. Jiný  •

• Lepšího, upřímného a ohleduplnějšího lékaře neznám. Mám k němu absolutní důvěru, což se o jiných říci nedá.
    Díky bohu za to, že je.

• Pana doktora zde nebudu hodnotit , nebo si jej vážím . Spíše bych doporučoval , aby zvažoval přístup jeho sestry!! Byl jsem objednaný pacient , který seděl 45 min. v čekárně bez povšimnutí.Sestra vzala pacienta , který byl objednán o hodinu později .....to první věc. Další věc byla ta , že vzala neobjednanou pacientku , která došla do čekárny 20 min. později než já.Mne bylo ještě řečeno, že půjdu hnedle po p. pacientce !!! Podobný přístup si prosím urychleně proberte , nebo já jsem den dovolené mohle trávit naprosto někde jinde.Hlavně tam,kde se dočkám POMOCI.
    PS: ZRUŠTE SI PROSÍM TRAPNOU VĚTU.....OBJEDNANÍ PACIENTI :)))

• Pan doktor je vcelku vstřícný ale má myslím mnoho pacientů, proto dlouhá objednací doba. Sestra je dost arogantní
    a neochotná myslím že nemá ponětí jak je pacientovi s výhřezem ploténky, klidně vás při akutních bolestech objedná za 2 měsíce sama dělá dojem že ji všichni obtěžují.Jinak mi pan doktor vždy pomůže v rámci možností děkuji mu za jeho péči. J. N.

• Nejlepší z nejlepších..i jako lékař i jako člověk!

• pokud by existoval buh pozadam ho aby bylo takovych lekaru vic nejen po strance lecby ale je to lekar ktery umi naslouchat a to je velmi vzacne velmi si ho vazim.PP

• Pan doktor není doktor,ale Anděl!! jak může být někdo nespokojený? neznám nikoho lepšího a nezažila lepší jednaní a přístup!pomohl mi několikrát a pomáhá stále,můžu se na něj kdykoliv obrátit a spolehnout.Vřele doporučuji!!!!!!!