Miloslav Zemánek
Praktický lékař pro děti a dorost

Školská 13/112, Zábřeh 78901

• Velmi dobrý lékař a profesionál ve svém oboru. S příchodem máme problém občas všichni, ale to je důkazem, že jsme jen lidi. Podstatné je, že má podle mne nejlepší zkušenosti ve městě a k tomu navrch velmi dobrou sestru, která pro něj dělá nezbytný full-service... /SH/

• super doktor chodil jsem k nemu jako maly a ted jsem mu sveril svoji dceru a jsem naprosto spokojen takovy by mely byt vseci doktori. Dekuji pane doktore

• Pro mě je to nejlepší doktor kterého znám a to že chodí později my vůbec nevadí... fakt moc supr lékař :)a má hodnou sestřičku:)

• Je to supr lékař.

• Tento pan doktor je asi tim nejlepsim chodil jsem k nemu jako maly kluk vzdy byl na me mili ted po nekolika letech si na me vzpomel a na mou dceru je mili a mala ho ma rada ani ockovani ji od nej nevadi tento doktor je vazne jeden z nejlepsich a mam cest ze moje dcerka kristynka muze k tomuto doktorovy chodit a za to mu moc dekuji a at je stale zdrav

• Velmi milý, vstřícný s dětmi dokáže navázat kontakt, super!!!

Dobrej lékař

• zatim nejlepšídětský pediatr jakého jsem poznala

• D

milý, vštřícný, ochotný