Michal Keprt
Praktický lékař stomatolog

Maxima Gorkého 52/638, Krnov 79401

• Váš účet byl odstraněn

Musím říct,že já a zubař jsme nebyly kamarádi od doby kdy jsem chodila jako dítě k p.zubařce Palasové.Vlastní dítě bych k ní nikdy nepustila.Jakmile jsem začala chodit k p.zubaři Urbánkovi a následně k p.zubaři Keprtovi,jsem nadmíru spokojená a dokonce už i strach a obavy z prohlídky a plombování vymizel.Oba jsou jedineční a skvělí odborníci.Škoda jen,že takových lékařů,kteří svou práci dělají s láskou a ne jen proto,že je to živí je tak málo.

• Váš účet byl odstraněn

chodím k panu doktorovi od začátku a jsem velmi spokojená.Je vždy příjemný,ochotný a hlavně citlivý.Strach ze zubaře nemám u něj nikdy,má profesionální vystupování a vždy mě před každým zákrokem seznámil s tím co mi bude dělat.Jsem spokojená,neměnila bych.

• Váš účet byl odstraněn

Omlouvám se zdravotní sestře p. Gavlasové, že jsem ji nedopatřením přisoudila jiné jméno. Ostatní platí v plném rozsahu. Jsem s péčí p.doktora i sestry velmi spokojená.

• Váš účet byl odstraněn

Děkuji panu doktoru Keprtovi a sestře Lojkáskové, kteří mě zahrnují 2x ročně svou péčí k mé spokojenosti.

Super doktor !!!!

• Pacient

Velmi dobrý lékař i sestra, velmi prima prostředí a atmesféra při návštěvě.Žůrkovi

• Pacient

Výborný stomatolog. Vždy vatřícný, v dobré náladě a jeho sestřička taktéž. Přešli jsme celá rodina od Mudr.Bordovské a jen litujem, že jsme to neudělali již dřív. NESROVNATELNĚ.

• Váš účet byl odstraněn

Ačkoliv mám dobré zkušenosti i s jinými zubaři, přesto velmi oceňuji příjemné a profesionální chování jak pana Keprta tak i jeho sestřičky.

výborný

• Pacient

zdá se mi ten nejlepší,jsem s ním spokojena,mladý,dobrý,zkrátka fajn