Martin Jakubják
Kardio-Net s.r.o., kardiologie

Alešova 1/591, Bohumín 73581

• A

Jem rad že jsem se dostal do peče pana doktora Jakubjaka,a souhlasim s preferencemi ostatnich pacientu .
    Opravdovy profesional.

• Kardio-Net s.r.o., kardiologie Jiný  •

• Jak pan doktor, tak sestřička jsou velmi příjemní v přístupu k pacientům. Chovají se vždy profesionálně. Také systém objednávek je dobře promyšlen a pacient nemusí dlouho čekat. Mgr. Alena Heidlerová, Orlová

• Kardio-Net s.r.o., kardiologie pravidelná kontrola  •

• Dobrý lékař s dobrým sluchem,poslouchá mi srdce vždy přes oděv.

• Velmi sympaticky,laskavy a predevsim je to lekar,kteremu muzeme duverovat.

• v pohodě

Pan primář nezapomíná,že je v první řadě člověkem a pak také někdo s titulem!!! To ovšem opomíjí jeho otřesná zástupkyně Zvolánková.

U pana primáře jsem se opravdu cítil jako "PAN" pacient - a to hovoří za vše...

Pana primáře si velmi vážím pro jeho dokonalou profesialitu a výborný přístup k pacientům

Pana primáře doporučuji-velmi laskavý,příjemný k lidem a hlavně velmi profesionální přístup. Mezi pacienty,sestrami a ošetřovatelkami oblíbený!! Kdybychom mohli hodnonit lékaře pan primář je a bude vždy na 1.místě.......pak lékaři INT.oddělení.............a úplně poslední dr.Zvolánkovou-ta by neměla být zástupcem primáře!!!

• Velmi milý přístup k lidem, kvalitní lékař.