Marta Vachová
Neurologické oddělení Nemocnice Teplice

Duchcovská 53, Teplice

• B

Paní doktorka je ke mně arogantní a nemá pochopení. Navštívil jsem jí mnohokrát a tato zkušenost se stupňuje. Mně osobně a nechová se jako správný lékař.

• Neurologické oddělení Nemocnice Teplice Jiný  •

• Když člověka potká v životě RS, tak je to v první řadě šok. Ale po té, co se dostane do péče MS centra v Teplicích, pod vedením skvělé paní primářky MUDr. Marty Vachové, tak se to změní k pozitivnímu pohledu na věc. Toto centrum zajišťuje komplexní péči, co se týče léčby RS, psychologické, fyzioterapeutické, tak i sociální péče. O pacienty je zde skvěle postaráno ve všech směrech, a to nadstandardně. Velké poděkování a palec nahoru patří celému týmu MS centra Teplice a především paní primářce:-).

• Neurologické oddělení Nemocnice Teplice Jiný  •

• Paní primářka je takový náš "Anděl", je vždy obětavá, milá, vstřícná, hodná, lidská, pečlivá. Doktorka s velkým srdcem a lidským přístupem, moc si ji vážím a jsem šťastná, že jsem ji potkala.

• Paní primářky si velice vážím, je to profesionál a hlavně odborník v léčbě RS. Velmi vstřícný, profesionální a lidský přístup celého MS-centra Teplice. Děkuji za jejich přístup a odbornost!!!

• S lepší lékařkou jako je paní Vachova a celého jejího kolektivu v četně lůžkového oddělení a jipu neurologie jsem se ještě nesetkal. Má můj velký obdiv a uznání.Rudolf Volejník. Ústí nad Labem.

• Paní primářka je nejlepší člověk kterého jsem ve zdravotnictví poznala. Vždy milá a strašně hodná mohu s ní mluvit o všem do ordinace mě vždy pozve i s manželem a vše řešíme společně. Mám jí moc ráda Prudičová Monika

• Cor
    Paní doktorka M.Vachová a celé oddělení MS centra v Teplicích, je perfektní... Věčně usměvavá, starostlivá o své pacienty a nejen ona i sestry a ostatní z MS centra v Teplicích.
    Za dveřmi MS centra TP je jiný, lepší svět zdravotnictví, kam chodím rád, když pominu s jakou diagnózou.

• Paní doktorka a vůbec celé oddělení MS v Teplicích je naprosto úžasné. Jsem jejich pacientkou půl roku a dost mi pomáhají se vyrovnat s mou nemocí. Jejich přístup a péče prostě super. To je snad první lékař, kam se nebojím chodit :-)

• lékařka na svém místě, jí mohu říct vše co mě trápí a vždy m pomůže. S ní mohu vést otevřený dialog.

• Paní doktorka i všichni, kteří v MS centru v Teplicích pracují jsou velice vstřícní a báječní lidé. Jsou příkladem pro všchny lékaře.