Genetické vyšetření
Dr. Martínka 7, Ostrava – Hrabůvka, Ostrava-Jih , Ostrava 700 30
Horní lán 1200/13, Olomouc 77900
I
Iva
Navštívila jsem pana doktora v rámci konzultace po genetickém testování. Vše mi vysvětlil, zajímal se o celou rodinnou anamnézu, nespěchal a byl příjemný.
• FETMED - centrum fetální medicíny, genetiky a gynekologie • genetické vyšetření •
Odpovědi
17 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, je možné že rodiče, kteří mají modré a hnědé oči, mají zelenooké dítě?
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Ano, je to možné - definice samotné barvy očí a také její genetické ovlivnění je poměrně různorodé.
Dobrý den 14.dubna mi bude již 17 let ,a trápí mě moje výška mám necelých 180 cm ,a přál bych si 5 až 6 cm navíc ,členové moji rodiny mají výšku v rozmezí 180 až 189 cm ,a já se právě nechci řadit mezi nejmenší členy rodiny ,výška moji matky je 165 cm ,a výška mého otce je v rozmezí 180 až 181…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den. Vaše výška je obecně zcela normální a také již i nyní normální vzhledem k výšce rodičů a rozhodně nepatříte mezi nejmenší.