Marek Ctibor
Urologická ambulance

Vrchlického 57, Jihlava 58601

• Váš účet byl odstraněn

Pan doktor Marek je super odborník, který má velký dar sdělit pacientovi i ty velmi závažné informace o zdravotním stavu citlivě, trpělivě s přiměřenou mírou odbornosti pro další léčebný postup. Především je to člověk s velkým Č. Děkuji!

• Váš účet byl odstraněn

Jeho přístup k pacientům je super to beru, někdy by měl víc poslouchat pacienta co ho trápí. Byl jsem u něj několikrát a říkal mu o mém problemu, prohlídl dal léky na zánět a hotovo. Ale ten hlavní problém neřešil a pak ještě řekne manželce že jsem mu to neřekl.

• Pacient

Klidné a seriozní vystupování vzbuzuje důvěru,
    citlivý po stránce etiky, důkladný a přesný při vyšetřování,
    citlivě sděluje informace pacientovi.

Velice kvalifikovaný lékař.

• Pacient

Velmi zodpovědný lékař s dlouholetou praxí, seriozní, ve svém oboru velice vzdělaný. Umí!! spokojená pacientka

• Váš účet byl odstraněn

Sama jsem zdravotní sestra a pana doktora včetně sestřičky moc chválím. Dopoučuji!

petr

Dobrý odborník,příjemný lékař určil mi včas diagnozu

• R

Růžena

Považuji pana doktora Marka za vynikajícího odborníka s bohatými zkušenostmi, který má velký dar sdělit pacientovi i ty velmi závažné informace o zdravotním stavu citlivě, trpělivě s přiměřenou mírou odbornosti pro další léčebný postup. Především je to člověk s velkým Č.

Jana

Před 8 lety mne pan doktor jako tehdejší primář urologického oddělení léčil. Byla jsem moc spokojená s odborným i lidským přístupem. Rozhodně doporučuji.

• f

Mohl by zlepšit jednání ke svým pacientům.Měl jsem dost diskrétní problém moc mi nepomohl ale nejhorší bylo to jednání