Kateřina Gvuzdová
Odborný lékař ortodoncie

U Stromovky 1568/9a, Havířov 73601

Paní doktorka nepříjemná, arogantní, má jen svou pravdu, absolutně neempatická, nepamatuje si lidi ani po dvou letech pravidelných návštěv. Docházeli jsme s dcerou, nyní jsme byli na konzultaci se synem a nestačili jsme se divit. Platit 500kč za 5 minut konzultace, kde byla paní doktorka hodně nepříjemná, tak jsme si tuhle ortodoncii rozmysleli a nadále již nebudeme navštěvovat. Chtěla bych podotknout, že se jedná pouze o negativní názor na paní doktorku. Ostatní personál je velmi příjemný.

• Odborný lékař ortodoncie Jiný  •

• G

Paní doktorka velice nepříjemná, neumí vhodně komunikovat s náctiletými pacienty. Arogantní, bohužel velké zklamání.

• Odborný lékař ortodoncie Jiný  •

• Lekarka s naprosto neprofesionalnim vystupovanim. Arogantni a povysena.. Velice neprijemna zena... Bohuzel..

• Jsem velice spokojená, zuby se mi vyrovnaly, paní doktorka je velmi milá, sympatická a příjemná paní, která své práci velmi dobře rozumí. Chodím k ní velice ráda a moc mi pomohla :) všem vřele doporučuji právě ji:)

• Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli to jde u paní doktorky na splátky..Děkují za odpověd :)

• B

dnes jsme tam byli poprvé ze synem...vřele doporučuji..milá,vše vysvětlí,je to doktorka jak má být..a co dokonce??na rovnatka jdu i já a to jsem ta co se celý život bála!!!jen doporučuji

• Povýšené arogantní chování paní doktorky ! Ještě, že má milé sestřičky a dentální hygienistku.

•  •  •

• Dobrý den, paní doktorka i sestry jsou perfektní, milý přístup, profesionální! Zuby už mám rovné, takže docházím jenom na kontroly, nyní jsem maximálně spokojená a paní doktorka odvedla skvělou práci!!! Vždy vše vysvětlila, platila jsem postupně, ceny jako ostatní ortodontisté... Se záporným hodnocením tady nesouhlasím. Vždy jsem byla spokojená.

• Naprostá spokojenost, mohu jen a jen doporučit ;)