Josef Pospíšilík
Ordinace

Riedlova 679/9, Přerov 75002

Myslím, že není co dodat k předchozím recenzím. Pan doktor je prostě skvělý. Přešli jsme k němu od jiného lékaře a udělali jsme dobře. Díky panu Pospíšilíkovi je náš hafáček stále s námi

• Ordinace Jiný  •

Touto cestou chci poděkovat MVDr. Josefu Pospíšilíkovi za úžasný přístup k naší kočičce, kterou přejelo auto. Pan doktor pro naši kočku udělal maximum. Podstoupila operaci, kdy se musela odstanit ledvina a zašít bránice. Díky jeho obětavosti a snaze udělat nemožné tady s námi kočička stále ještě je. Moc děkujeme, pane doktore. Lenka Paličková

• Ordinace Jiný  •

Pan doktor i přesto, že nemá moc času pro velkou vytíženost, se plně a trpělivě věnuje mým zvířátkům. Vzhledem k jeho velmi bohatým odborným zkušenostem z letité praxe, se jim vždy dostalo lékařské péče na vysoké úrovni. Velmi doporučuji.

• X

U doktora jsme byli s vážným stavem zvířete. Bez vyšetření píchl nějaké injekce a doma se zvíře zhoršovalo. Odvezli jsme jej k jinému lékaři a ten po vyšetření krve zjistil, že nám umírá a byla provedena eutanázie.

• Ordinace Jiný  •

Nejlepší veterinární lékař široko daleko. Potřebovali jsme pomoci s akutním stavem u kočičky. Pan doktor ihned rozpoznal zauzlení střev a kočičku operoval. Moc děkujeme, pane doktore.

• N

Pan MVDr. se mi vždy snaží polopaticky vysvětlit léčbu. Ať mohu doma pokračovat ve správné medikaci a já tím mohl pomoci svému psékovi. Za léta co k panu Doktorovi chodím jsem zjistil, že je to to Pan Veterinář na svém místě. Má výborné odborné znalosti a je i též velice emapatický. Cenově se pohybuje oproti konkurenci v Přerově a okolí na nižších sazbách. Palec nahoru!

• Ordinace Jiný  •

Výborný diagnostik, pan doktor velice dobře rozumí své práci, vyšetření dělá opravdu důkladně, vždycky pomůže, jinam bych už nešla

• Ordinace Jiný  •

Děkuji dr. Pospíšilíkovi za jeho dlouholetou péči o naše mazlíčky. Jsme s ním velice spokojeni, jezdíme za ním z Olomouce už roky a všem známým ho doporučujeme.

• Ordinace Jiný  •

Nelíbila se nám nedůvěra k lékaři MVDR. Pospišilíkovi který nám nevěřil že náš kocourek má bolesti při čůrání.Bohužel nám umřel.
    Pan doktor se hodně změnil během půl roku říká to spousta znamých že je arogantní.
    A Hlavně bych doporučil MVDr Pospišilíkovi o důkladnou péči starším zvířátkům

• Ordinace Jiný  •

Velmi empatický, ochotný a důsledný, je prostě skvělý. Vždy udělá maximum, pomůže, poradí. Nejlepší PAN veterinář jakého znám.