Josef Bojko
Odborný lékař ortopedie

Nádražní 35, Mohelnice 78985

Sestra i lékař neuvěřitelně arogantní a nepříjemní. Pracuji ve zdravotnictví a ještě jsem se s takovým chováním nesetkala. Jde vidět, že probíhá u obou syndrom vyhoření. Všechno hned a rychle, aby měli hotové nejlépe všechno naráz. Zajímalo by mě, jestli lehátko dezinfikují po každém pacientovi, protože jim chybí i papírové přehozy. Upřímně jsem po této návštěvě ani nepoděkovala za jejich odvedenou práci (a to děkuji každému zdravotnímu personálu za jejich ochotu). Nehodnotím provedeny lékařský úkon - protože nevím, jestli mu můžu věřit. Upřímně tohle byla první a poslední návštěva.

• Z

Zdeňka Mohelnice

Protivný, arogantní, povýšený lékař s přístupem k člověku, jako v dobách komunismu. určitě medoporučuji Zdeňka Mohelnice

• E

Em

Vždy spokojenost! Od mládí žel problémy ,které nelze úplně vyléčit. Vždy ale sestřička v akutních případech zařadí mezi objednané pacienty ,nebo objedná v nejbližším termínu a pan doktor vždy vyslechne,vyslechne a pomůže.

• H

hf

MUDr. Bojko mi vždy pomohl při jakémkoliv problému. Zřejmě proto, že mu bylo sděleno konkrétně, co mě trápí či bolí.
    Pokud někdo řekne, že ho bolí celý člověk, tak to nemůže počítat s tím, že z ordinace odchází zcela v pořádku. Lékaři nejsou kouzelníci

• Váš účet byl odstraněn

Skvělý odborník,profesionální přístup k pacientovi.Odoperoval mě karpály,bez sebemenší bolesti.Vřele doporučuji.Velký dík panu doktorovi i sestřičce.

• Váš účet byl odstraněn

Opravdu velmi špatný doktor, mám s ním jen samé špatné zkušenost!

• Váš účet byl odstraněn

Jsem navážkách, přijde mi že se v bolesti vyžívá...

• Pacient

mám s doktorem jen dobré zkušenosti.je to asi o tom, jak svému doktorovi
    důvěřuji.

mm