přijímá nové pacienty

Kouč · Více o specializacích

Liberec 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

Jsem certifikovaná koučka, konzultantka, mentorka a psychoterapeutka v akreditovaném výcviku. Mám rozsáhlé zkušenosti v poradenství a koučování, jak v oblasti života, tak v profesním rozvoji. Moje kvalifikace a zkušenosti zahrnují také řízení organizací, mentoring a konzultace, supervizi a workshopy, sociální práci s rodinami a zážitkové workshopy pro organizace.

Během naší spolupráce naslouchám vašim potřebám a pomáhám najít praktická řešení. Společně pracujeme na jasných cílech a očekáváních, abyste z naší spolupráce měli skutečný užitek.

Více O mně

• Kariérní poradenství
  • Kariérní poradenství

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí (Pouze na některých adresách)
Děti od 13 let (Pouze na některých adresách)

Typ návštěv

• Konzultace online

0 Kč - 900 Kč

• Koučování

1 800 Kč

• Koučování dětí, studentů a dospívajících

1 100 Kč

• Mediace

2 000 Kč

Jitka Kohoutová
JKCC studio

Březnická 640, přízemí, vchod z ulice, Liberec 460 08

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Bankovní převod

• Snaha pomoci
  • Podrobné vysvětlení
  • Účinnost léčby

Nový profil na ZnamyLekar

Pacienti právě začali přidávat názory.

Luděk Hloušek

Příjemné prostředí.
    Domácí přátelská atmosféra.
    Klid.

• JKCC studio • Odborné poradenství  •

děkuji mnohokrát.

• R

Roman

Paní Jitka je skvělá koučka s bohatými zkušenostmi i ze zahraničí a především člověk, ke kterému jsem si během konzultací vybudoval velkou důveru.

Každé setkání s ní mi přineslo nový pohled na věci z konstruktivnější perspektivy. Koučink s paní Jitkou bych určitě doporučil každému, kdo chce na sobě pracovat, lépe se zorientovat v životních otázkách nebo se posunout dál.

Dekuji moc za důvěru

• D

David

Pani Jitka mi pomohla najst podstatu problemu a vyriesit zivotny udel. Skutocne niekto, kto dokaze presne zacielit a najst podstatu a pomoct s okamzitym rastom a zmenou.
    Vdacim aj mojej firme, ze si najali prave Vas ako konzultanta a psychologa.

Bc. Jitka Kohoutová

Vaší odpovědi si velmi Vážím.

Magda

Už po první konzultaci s paní Jitkou jsem odcházela s lehčí hlavou. Pomohla mi ujasnit si, co se se mnou děje a proč se mi to děje. S její podporou jsem našla cestu, jak pokračovat se svém profesním i osobním životě. Jitka je milá, vstřícná a zkušená koučka a terapeutka. Mohu jen doporučit.

Bc. Jitka Kohoutová

Velmi děkuji zq Vaši zpětnou vazbu.

Káťa

Pani Jitku doporučují všema deseti, moc nám pomohla , človek se otevře ani neví jak a dopatrá se k podstatě problému , doporučené řešení bylo vždy užitečné a účinné. Snaží se vždy vyjít vstříc - hlavně termín . Za mně je p.Jitak nej člověk, jakého jsem v tom nejhorším období mohla potkat , za mnoho jí vděčím a když budě potřeba určitě se na ní opět obrátim

Bc. Jitka Kohoutová

Velmi děkuji za Vaši upřímnou zpětnou vazbu a moc si jí vážím.

Jitka K.

S paní Jitkou jsem byla velmi spokojená, vždy dodržela termín, neměla dlouhé čekací lhůty a hlavně její přístup, empatie i názory pro mě byly velmi cenné. Do dneška si i vzpomenu, co mi říkala a vždy se řídím tím, co mi řekla. Umí krásně zvednout sebevědomí, ale i říct zpětnou vazbu, co jsem dělala "špatně"

• JKCC studio • Konzultace online  •

Bc. Jitka Kohoutová

Velmi děkuji za zpětnou vazbu na mentoring a školení své klientce se stejným jménem -).

Kateřina

Jitku bych doporučila všemi 10, využila jsem jí nejdříve jako osobní koučku, poté jsem využila její služby ve své firmě, kde jsem chtěla posunout i svůj tým a mohu jí doporučit i jako koučku pro dospívající.

• JKCC studio • konzultace  •

Bc. Jitka Kohoutová

Velmi děkuji za detailní recenzi. Byla to opravdu radost pracovat s takovou progresivní osobností.

• E

Eliška

Vždy jsem velmi spokojená. Oceňuji pozitivní přístup, profesionalitu a především kvalitní a individuální přístup. Vždy jsem se cítila příjemně a vyslyšená. Určitě mohu doporučit.

• JKCC studio • Konzultace online  •

Bc. Jitka Kohoutová

velmi děkuji za zpětnou vazbu a doporučení.

• R

Radka K.

Absolvovala jsem u paní Jitky online koučink zaměřený na zvládání stresu a work-life balance, který byl pro mne velmi přínosný. Oceňuji především individuální přístup, příjemnou a bezpečnou atmosféru a schopnost koučky klást otázky, které mě vedly k zamyšlení nad vlastními prioritami a způsobem, jakým reaguji na stres. Velkým přínosem pro mne byly konkrétní a prakticky využitelné podněty, které mohu uplatnit nejen v pracovním, ale i v osobním životě.

Bc. Jitka Kohoutová

velmi Vám děkuji za Vaši zpětnou vazbu.

Jarda

V tomto roce jsme využili pro rozvoj komunikace ve společnosti. Zpětná vazba velmi pozitivní a plánujeme další využití. Paní Jitka je skvělý kouč s maximálně pozitivním přístupem.

Bc. Jitka Kohoutová

Moc dekuji za Vaši zpětnou vazbu a těším se na další spolupráci.