Jmenuji se Jiřina Urbanová. V oboru stomatologie pracuji již od roku 2006, kdy jsem začala pracovat jako zubní instrumentářka. V roce 2012 jsem ukončila studium - obor dentální hygiena. Po absolvování studia jsem nadále pracovala jako zubní instrumentářka a zároveň již jako dentální hygienistka. Od roku 2006 se zúčastňuji pravidelně školení a seminářů z důvodu dalšího odborného vzdělávání v tomto oboru.

V roce 2009 jsem absolvovala Týden čistých zubů a jezdím pravidelně na školení MUDr. Jiřího Sedelmayera „Čistý zub nemůže onemocnět!!!"

Samostatnou praxi mám od září 2017.
Více O mně

• Dentální hygiena

• Odstranění pigmentací

• Odstranění zubního kamene

• Odstranění zubního plaku

• Prevence zubního kazu

Jiřina Urbanová
Dentální hygiena Zlín - Jiřina Urbanová dipl.d.h.

Antonínova 4466, Zlín 760 01

Ludmila

Paní Urbanová je skvělá po lidské i profesní stránce. I když už jsem drive navstivila jine dentalni hygienisty/ky, ona poprve mi to dokazala ukazat a vysvetlit tak, že realně mě péče o zuby začala bavit a už po par tydnech byly videt velke vysledky.

• Dentální hygiena Zlín - Jiřina Urbanová dipl.d.h. Jiný  •

• R

Robert skalíķ

Naprosto úžasný přístup. Jednoduše...skvělé!děkuji

• Dentální hygiena Zlín - Jiřina Urbanová dipl.d.h. odstranění zubního kamene  •

• H

Hanka

Dcera má půl roku rovnátka. Naše předchozí zkušenost s dentální hygienou nebyla nejlepší. Vše hotovo za půl hodiny. Pouze pískování, minimální osvěta ohledně čištění zubů. Dnes poprvé u paní Urbanové a vše nad očekávání. Velmi vstřícná, vše vysvětlila, nic neodbyla. Opravdu své práci rozumí a baví jí to. Můžu jen doporučit. Kéž by to všichni dělali tak jako ona.
    Moc děkujeme a těšíme se na další návštěvu.

• I

Irena J

Má první návštěva dentální hygieny nemohla dopadnout lépe. Paní Urbanová má naprosto profesionální a zároveň empatický přístup k pacientovi. Opakovala bych se, tudíž potvrzuji veškeré níže zmíněné kladné zkušenosti. Díky získaným důležitým a zároveň motivujícím informacím a bezbolestnému zákroku se těším na další setkání.

• T

Tadeáš Košik

Paní Jiřinu Urbanovou mohu vřele doporučit, je to pro mě absolutní špička v oboru. I když jsem teoreticky věděl, jak se o zuby starat, až díky jejímu trpělivému a srozumitelnému vysvětlení mi vše začalo dávat smysl. Naučila mě správnou techniku i výběr mezizubních kartáčků tak, že se o zuby starám rád a automaticky. Po dvou letech návštěv jsou mé zuby ve znatelně lepším stavu a já se nemusím bát ukazovat úsměv. Skvělý přístup a profesionální péče pro každého, kdo se o sebe chce skutečně starat a cítit se dobře.

Petra

Paní Urbanová je nejlepší hygienistka, u které jsem kdy byla. Mám od mala strach ze zubařů a problémy se zuby, ale díky milému a empatickému přístupu to byl v ordinaci příjemně strávený čas. Bezbolestně mi odstranila zubní kámen, naměřila mezizubní kartáčky, empaticky vysvětlila správně čištění. Doporučuji všem! U lepší hygieničky jsem nebyla a myslím, že mě paní Urbanová zachránila před problémy v budoucnu :) děkuji moc a těším se na další návštěvu.

• A

Anna Ivanová

Paní Jiřina Urbanová je skvělá. Vše krásně vysvětlí, ukáže, také je velmi pečlivá a laskavá. Lepší dentální hygienu jsem ještě nikde jinde neměla. Skvělý přístup. Doporučuji všem.

• A

AN

Neempatická, musel jsem přejít k někomu jinému , nedoporučuji

Jiří Šumbera

Paní Urbanová je velmi, velmi pečlivá dentální hygienistka. Vše názorně ukáže, vysvětlí - zdůrazňuje to, co je opravdu důležité. Nikam nespěchá a jde opravdu do hloubky. Moc doporučuji!

Michaela Konečná

Paní hygienistka mne díky svému lidskému přístupu a pochopení zbavuje strachu z čehokoli, co se týče ošetření zubů. Vše skvěle vysvětlí, názorně ukáže, naučí, předvede, dokáže poradit a dbá opravdu na to, aby od ní klient odešel s pocitem, že s ní péči o svůj chrup zvládne a nemusí se obávat ani další návštěvy zubního lékaře. Pokud chcete svým zubům dát tu nejlepší péči, rozhodně doporučuji pokusit se dostat do křesla k paní Urbanové. Za mne nadstandardní služby.

• Dentální hygiena Zlín - Jiřina Urbanová dipl.d.h. Jiný  •