MUDr. Jiří Ptáčník

Jiří Ptáčník
Ordinace specialisty - ORL

Nerudova 686, Kralupy nad Vltavou 27801

• V

nevhodně zvolený typ ordinace. Pacienti jsou děti přeci také. Pan doktor, má mini čekárnu, kde je nedychatelno a je přímo nacpaná pacienty. Objednaní jsme byli na 10:30, nevěděla jsem jak to chodí. Vedle čekárny byla mini chodbička, asi tak 2x2m a tak jsme se postavili tam. Pan doktor nás upozornil, že nesmíme mluvit a viděl na kameře, že jsem dětem dala šáteček. omluvila jsem se. Syn má těžké Adhd. Řekla jsem si, že počkám uplně před ordinací, v další chodbě. Synek opět začal chodit na schodech, nezvládne prostě postát. Právě Čtu, ceduli kde má něco jako nesmíte tady mluvit a pochodovat po schodech. Vlastně logicky musíte stát v té zadýchané čekárně plné lidí a čekat až omdlýte a až se do Vás ještě pustí pacienti, že dítě je neslušné. Vyhodil mne a histericky a vztekle zamkl dveře. Nevím kde byl, když slibovali slib jako lékařčlověk nezná pravidla jeho čekárny co si tam navymýšlel, potřebuje čas se s nimi seznámit. Sestra o tom může informovat dopředu.‍

• Ordinace specialisty - ORL Jiný  •

Pan doktor je skvělý odborník, s lidským přístupem, sympatický a vše krásně vysvětlí. Mohu každému doporučit!!

• E

Je dost namysleny a odmitl mi dvakrat lekarskou peci, nepoznal mou diagnosu. Byla sem vazne nemocna a bylo mi zle poslal me k Psychiatrovi, neposlechla sem ho a jela 100 km do jine nemocnice mela sem otravu z jidla a tezkou bakterialni infekci a vysmival se mi. Zachranil me doktor z Bulovky. Dekuji nemocnici za zachranu zivota kde sem byla hospitalozavona 10 dni. Pro me arrogantni neprofesionalni lekar

• O

S návštěvou u pana doktora jsem maximálně spokojena. Byla jsem objednána, takže čekání minimální. Pan doktor je milý, laskavý, poradil, vysvětlil a hlavně vyřešil můj problém. Je odborník na svém místě. Vřele doporučuji všem. Vše, co dělal, komentoval, vysvětloval. Stejně milá a příjemná je sestřička. Nemám nic, co bych kritizovala. Moc děkuji za skvělý přístup personálu...

• Ordinace specialisty - ORL Jiný  •

sestr velmi milá a ochotná. pan doktor je výborný specialista, vždy nám pomohl. navíc vše podrobně vysvětlí. Zatím jsem byl pokaždé maximálně spokojený s návštěvou.

• R

Pan doktor je profesionál a má navíc přívětivý lidský přístup. Uvítá Vás srdečná a usměvavá sestřička. I když jeho ordinace s čekárnou ve stařičké kralupské poliklinice již žadoní po rekonstrukci, jejich lidské nasazení vyvažuje k vynikajícímu dojmu z návštěvy u nich.

• Ordinace specialisty - ORL Jiný  •

• A panem doktorem jsem vždy spokojená. Nezažila jsem aby odmítl pacienta! Dopoledne má vždy plnoooo ale později je to už dobré. Mě vyndaval mandle. A vše na jedničku. Synovy také vždy pomohl. Za mě palec nahoru.

• Ordinace specialisty - ORL Anginy a bolesti uší  •

• V čekárně jsem čekala velmi krátkou dobu, i přes to že jsem nebyla objednaná a sestra je velmi milá a přátelská.
    Pan doktor je expert ve svém oboru. Jednal se mnou velmi vstřícně a přátelsky. Rozhodně mohu jen doporučit.

• Ordinace specialisty - ORL  •

• Pristup lekare,dlouhe cekani i pres objednani,prostredi ordinace na povazenou,avsak syna vylecil a zabranil operaci,takze zrejme odbornik a za to mohu doporucit.ale sama se sebou bych tam nedochazela,dochazim jen kvuli synovi na zaklade velmi dobrych vysledku znamych,kterym pomohl a me je jen potvrdil.

• Lékař s lidský přístupem,co si na nic nehraje.Říká se,že nejhorší pacienti jsou pacienti ze zdravotnictvi.Jsem pravým důkazem :-). Pan doktro zastupoval v Mělnické nemocnici.K lékaři jdu opravdu jen v případě nejvyšší nutnosti.Jsem maminka na MD a maminky si nesmí dovolit marodit,přeci.Po zjištění že mám akutní tonzilitidu mi pan DOKTOR napsal ATB.Můj stav nebyl optimální,ale mám doma dvě malé děti tak jsem se nějak dál o stavu jak se cítím nezmiňovala.Hlavně bydlíme s rodičema tři patra od sebe,takže jsem věděla,že se o ně postarají a nějak je neohrozím.Ale pan DOKTOR to nějakým svým pro mě bohužel,ale bohu díky způsobem poznal a pídil se dál v mém stavu.Návrh,že bych šla do nemocnice nepřicházel v úvahu.(tak s aginou taky,že?) Tak jsme udělali dohodu,že když se můj stav do dvou hodin nezlepší přiveze mě manžel zpět a budu hospitalizovaná na infekčním odd.Ale jak říkám,pan DOKTOR měl maxi pravdu a nebyla jsem schopná se ani vyhrabat z budovy.Tak nakonec to skončilo hospitalizací a po třech hrůzostrašných dnech jsem doma a můžu fungovat.Maximální spokojenost a VELIKÉ DĚKUJI!