Jaroslav Januška
Kardio-Net s.r.o., kardiologie

Masarykova 1000, Orlová 73514

• G

Mudr. Januška je perfektný odborník, neuveriteľne ľudský, spoľahlivý, úžasne ochotný, som šťastná, že mi osud umožnil, spoznať ho. Som mu z celého svojho chorého srdca vďačná, že mi pomohol kvalitnejšie žiť. Ďakujem, pán doktor!

• Kardio-Net s.r.o., kardiologie Jiný  •

• R

Úžasný lidský přístup, zároveň max. profesionální. Vše polopaticky vysvětlil, rychle provedl vyšetření (koronarografie) a ještě mě u toho stihl uklidňovat a dokonce rozesmát. Víc takových lékařů. Ještě jednou děkuji pane doktore.

• R

Pán doktor je profesionál. Zákrok (uzávěr PFO), který jsem před půl rokem absolvoval rukou pana doktora byla ukázka dokonalosti. Přístup k pacientovi, rychlost a zručnost při zákroku.....Děkuji panu doktorovi i celému týmu.

• jiné místo Jiný  •

Skvělý lékař, Skvělý člověk...odborník na svém místě. Veselý, milý, vysvětlí...a už to je polovina léčby.Takových více!!!

• H

Milý, lidský přístup. Odborník. Vše vysvětlí, je ochotný a sympatický. Víc takových doktorů Prostě pane doktore jste skvělý. Pomohl jste jistě nepřeberně pacientům a za to Vám velmi děkuji. Moc si Vás vážím. A nejen Vás,ale všech doktorů a sestiček.

• jiné místo Jiný  •

• Děkuji PANU DOKTOROVI,za jeho péči a krásný lidský přístup.Vzdy dobře naladěný,i když toho musí mít až nad hlavu.Vsem doporučuji.Ani u zákroku,ktereho se bojíte vás přivede na jiné myšlenky a z humorem odvede perfektní výkon!

• Neznám lepšího kardiologa a odborníka na mitra klip. Velice vstřícný člověk. Děkuji panu doktorovi a mohu ho jen doporučit.

• wspanialy lekarz, uratowal zycie mojemu ojcu; i co wazne troszczy sie o pacjentow i jest bardzo mily

• jakého jsem kdy potkal a poznal. To je skulečně Lékař s velkým L a Muž s velkým M.To se člověk pak jen teší na další rady apod.
    Takových odborníků se vším nej, nebude nikdy dost.

• oCHOTNÝ ODBORNÍK