Ivo Vaněk
Gastroenterologie

Svitavská 1, Blansko 67801

Perfektní odborná ambulance.Pan doktor má zlaté ruce, velice citlivý přístup jak od pana doktora,tak i od sestřiček.Tak profesionální přístup jsem dlouho nezažil.Celému personálu tímto moc děkuji.

• Gastroenterologie Jiný  •

• S

Navštívila jsem pana doktora několikrát za více roků a musím říct, že pan doktor je velice šikovný, jemný lékař, které i tak nepříjemná vyšetření jako gastro a kolonoskopii dokáže udělat velice šikovně, šetrně. Opravdu výborný lékař.

• Gastroenterologie gastroskopie  •

• U pana doktora jsem absolvovala vyšetření žaludku. Strašně jsem se toho vyšetření bála. Pan doktor vše vysvětlí, při samotném vyšetření povzbuzuje, je rychlý a citlivý. Nepříjemné to bylo, ale dalo se to v pohodě zvládnout.

• Gastroenterologie  •

• Pana doktora všem vřele doporučuji,jsem maximálně spokojená,podstoupila jsem vyšetření žaludku-gastroskopii a musím říct,že vše proběhlo o 100% lépe než jsem si představovala,pan doktor mi vše vysvětlil,samotné vyšetření trvalo jen několik málo okamžiků a bylo provedeno velmi šetrně,Perfektní přístup pana doktora i sestřičky,oba dva jsou velmi empatičtí.

• MUDr. Vaňka rozhodně doporučuji. Jeho vstřícný přístup k pacientům, klid, který z něj vyzařuje, a odborné schopnosti, to vše oceňuji. Byla jsem u něj na gastroskopii a rektoskopii, obojí provedl jemně, bezbolestně, nejdřív vysvětlil, co mi bude dělat. Příjemná a milá je i sestřička.

• Příjemný a milý lékař s pečlivou a sympatickou sestřičkou, doporučuji. Vynikající odborník. Před první gastroskopií,jsem měla veliký strach,ale pan doktor mě vše vysvětlil. Byl velice milý a vstřícný,vždy odpoví na všechny mé dotazy. Všem mohu jen doporučit.p. Fillová Drahoslava

• D

Dobrý den. Já jsem byl na vyšetření žaludku endoskopem a p. Mudr. Vaněk byl více než dobrý. Všechno proběhlo hladce a naprosto bez bolesti. Takže já ho jednoznačně doporučuji.

• Pan Mudr.Vaněk je nejlepší!Když jdete k němu na sondu nebo Kolonoskopii nebojte se!Je příjemný rychlý citlivý.Vždy s usměvem a to dělá moc.Isestřička je moc hodná!Moc jsem se bála sondy i Kolonoskopie ale za nějaký rok pujdu znovu k němu!!!Děkuji všem takovým lékařum Šimáková Věra.

• Zkušený, milý lékař. Po několika týdnech v nemocnici v Brně mi až on stanovil správnou diagnozu a vyléčil mě.

• Příjemný a milý lékař s pečlovou a sympatickou sestrou, doporučuji.
    Vynikající odborník,vyšetření provádí velice pečlivě.Můžu porovnat vyšetření žaludku u něj a na poliklinice v Blansku.U pana doktora velice šetrné a jemné na poliklinice pravý opak.