MUDr. Ibrahim Kanzouri

Ibrahim Kanzouri
Chirurgická ambulance

17. listopadu 291, Police nad Metují 54954

• E

Pan doktor mi operoval karpály a po krátké době po operaci se cítím moc dobře,vše se hojí jak má,ruka je jak znovuzrozená a moc mu děkuji za jeho šikovné ručičky. :-)

• Chirurgická ambulance Jiný  •

Nejlepší doktor široko daleko jezdíme jen k němu a doporučujeme dalším lidem, kteří jsou také spokojení. Doporučujeme.

• E

Já jsem si u něho nechala píchnout piercing do ucha a vůbec si nemůžu stěžovat je milý sympatický ochotný vstřícný a určitě bych tam chtěla jít znova a jemu můžu věřit

• Chirurgická ambulance Jiný  •

V Broumove nas na chirurgii odmitli s tim, že nemaji cas resit zarostlý nehet na palci syna. Tak jsme jeli za panem doktorem Kanzourim do Teplice. Pan doktor nas velmi ochotne prijmul a na miste provedl operaci i s plastokou nehtoveho luzka. Proste problem vyresil natrvalo. Byl velmi mily a zakrok provedl velmi profesionálně. Je to velmi dobry domtor. Myslim, ze jsem lepsiho nikdy nepotkal.

• Chirurgická ambulance Jiný  •

• Velmi hodný a pečlivý doktor.Mám jenom dobré zkušenosti,zachránil mi dceru a mě také velmi pomohl..Machová

• Vážení,
    bude mi hnedle šedesát, znám tudíš spoustu lékařů. Jednoznačně ale patří Mudr,Ibrahim Kanzouri k těm nejlepším, s kterými jsem se kdy setkal. Říci o někom, že "patří k nejlepším" (a to platí bezesporu) už musí být podložené. A u tohoto Lékaře (velké "L" nepíši náhodou) je to podložené maximální možnou mírou. Stará se o nás velmi dobře a jeho práce je mu posláním - lidsky vzato. To se - bohužel - dnes u lékařů nějak vytrácí.....!
    Panu doktoru Kanzourimu fakticky vděčím i za to, že mi zachránil život dcery.
    A uvědomte si přátelé, jak těžkým obdobím musí v této době sám procházet - v jeho domovině je válka ! Každý den se musí bát o své blízké a my to na něm a jeho péči ani nepoznáme !
    Jen tak dál doktore a ať Vám slunce ještě dlouho svítí ! V:D.

• Pan Ibrahim je velmi komunikativní, milý, jednoznačně na svém místě. Pečlivý a ochotný. Má příjemné sestry. Z mé strany pouze pozitiva.

• Za panem doktorem jedu od Rychnova nad Kneznou a vim proc.Klidne mijim i Nachodskou nemocnici, kde jsou dotori nevlidni a ceka se tam i pul dne.U pana doktora Kantozi jsem byla objednana a sla jsem na radu presne v urcenou hodinu.Byla jsem velice vlidne prijata a odborne osetrena.Pokud hledate odbornika, jedte do Police a posudte sami.Budete mile prekvapeni.Pane doktore preji mnoho uspechu v praci i osobnim zivote.

• Pan doktor je pro naší rodinu to nejlepší co nás mohlo potkat ,je velice hodný ,obětavý a hlavně je to výborný lékař .

• Je to prostě PAN DOKTOR !!! Jeho přístup k pacietům nemá chybu !!! Čekalová Jana