MUDr. Hana Vaníková

Hana Vaníková
Oční ordinace

Strádova 4, České Budějovice 370-01

• A

Výborná paní doktorka vše v této ordinaci je ok.Nemohu si stěžovat a moc p.doktorce děkuji.

• V

Skvělá sestřička i paní doktorka. Úžasně trpělivé s malými dětmi, příjemné prostředí i zázemí. Mohu jen doporučit.

• jiné místo Jiný  •

Vstřícný a vysoce profesionální přístup lékařky i sestřičky s ochotou poradit. Přesná odborná vyšetření s vysvětlením výsledků. Rychlé objednání bez čekání.

• jiné místo Jiný  •

• Dr.Vaníková i sestřičky,jsou moc hodné,příjemné,ochotné...Se zánětem duhovky chodím do ordinace dost často...Dr.Vaníková,vždy je ke mě příjemná ,ošetří a pěkně mi vše vysvětlí,za mě ANO,škoda,že takových lékařů je málo......

• Oční ordinace Zánět duhovky  •

• Byla jsem nad miru spokojena. Sestricky i pani doktorka velice prijemny a vse dobre vysvetluje. Za me muzu doporucit

• Paní doktorku ohodnotit nemohu, protože jsem se vyšetření nedočkala.
    Pacient OBJEDANÝ na 9 hodin, přijde na řadu v 1/2 1. Čekárna je malá místnost, plná pacientů,
    bez oken a větrání.Nad hlavou neustále bliká a píská porouchaná zářivka. Myslím, že k dobrému hodnocení paní lékařky, které jsem zde našla, by stálo za to se trochu zamyslet i nad organizací.
    Na dveřích do ordinace je sice napsáno, že časy pro vyšetření jsou pouze orientační, ale 3 hod se mi zdá opravdu hodně.

Skvělá, milá a svědomitá lékařka i obě sestřičky. Občasné čekání mi vůbec nevadí, chápu, že v takovém provozu je velice těžké dodržet přesné časy, tím spíš když v této ordinaci žádného akutního pacienta neodmítají a snaží se pomoci a ulevit okamžitě. Co nechápu je chování některých spolu pacientů, kteří přestože se jim dostává té nejlepší péče a to ještě s úsměvem, brblají a dávají najevo jak moc otrávení jsou. Na závěr, holky držte se a nenechte se znechutit a buďte stále tak super!!!!!!!

• Jestliže se v dnešní době pacient setká s pofesionalitou a zároveň s lidským a citlivým přístupem lze říci, že se jedná o zázrak. Takový přístup paní doktorka i sestřičky mají. Za to jim třeba vyslovit poděkování. Pacient si nemůže nic lepšího přát.

• Velice schopná a příjemná lékařka,lidský přístup k pacientovi,vřele doporučuji.

• Velice schopná a příjemná lékařka, lidský přístup k pacientovi, vřele doporučuji.