Poštovní 8, Jablonec nad Nisou 466 01
E
EK
Paní doktorka byla fajn dokud nepřišel žádný problém. Jakmile jsem začala mít problémy její přístup byl dost neprofesionální a jen mě děsila doslova rakovinou. Odešla jsem a přešla k panu doktorovi, který mi vše lidsky vysvětlil,uklidnil, popsal co a jak a začal mé problémy ihned řešit :-) Udělala jsem to nejlepší co jsem mohla, když jsem přešla k panu doktorovi!! Bohužel v ordinaci mého gynekologa jsem potkala víc žen s podobnými zkušenostmi a bohužel i horšími zkušenostmi s velmi špatným koncem :-(
• GYNMEDI s.r.o. • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je velice důkladná šetrná laskavá lidská a okamžitě se mě zhostil vnitřní klid. Je to anděl jako její maminka, erudovaná lékařka paní Urbanová, která kdysi zachránila život mojí mamince! A já tak mohla prožít krásné dětství!!
Doufám, že mě paní doktorka Šoufková jednou bude rodit :-))). Má mou absolutní důvěru.
Děkuji, že vykonáváte svoje povolání s láskou.• • •
Váš účet byl odstraněn
Bohužel spokojená jsem byla pouze do doby než nastal nějaký problém. Připojuji se k negativnímu hodnocení, kdy mi přišel přístup paní doktorky velmi laksní a já se uchylovala k pátrání na internetu a samoléčbě. Přišlo mi hloupé přestupovat na jinou gynekologii, ale nakonec jsem ráda, že jsem to udělala.
Váš účet byl odstraněn
S paní doktorkou jsem spokojená..
B
Bieylonovičová
Jsem s paní doktorkou velice spokojená , rodila mého prvního syna a je to moje gynekoložka.
Váš účet byl odstraněn
Ja jsem s pani doktorkou spokojena, chodim k ni uz patym rokem, kdykoliv jsem mela nejake potize, pani doktorka je ihned resila, vzdy vysetrila a dukladne. Mohu ji jen doporucit, vyvolava v cloveku duveru, tudiz neni problem se ji sverit se vsemi problemy teto oblasti, aniz by se clovek nejak stydel.
Bohuzel pani doktorka je laxni. Problemy neresi. Musela jsem chodit na vysetreni odborne pripravena a sama doporucovat svoji vlastni lecbu :-( Byla jsem donucena studovat internet, coz jsem predtim odsuzovala. Nic jineho mi ovsem nezbylo. Vzhledem k nevyreseni ani jednoho z mych dvou problemu, jsem byla nucena hledat noveho gynekologa. Dneska jsem vedena u jineho lekare-muze, ktery ma aktivnejsi pristup a aspon ma snahu me problemy resit. I.
Myslím, že by takových lékařek mělo být více, jsem opravdu moc spokojená!!!
jsem sní spokojená a dobře poradi
S paní doktorkou jsem naprosto spokojená!!
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
antikoncepce
dobrý den chci se zeptat jestli mi antikoncepci může napsat sestra nebo mi to můžete napsat jenom vy. Děkuji
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, pokud již užíváte hormonální antikoncepci a chodíte na pravidelné
preventivní prohlídky, pak může napsat sestřička, jinak pokud s antikoncepcí
chcete začít, musíte se objednat…
dobrý den chci se zeptat když chci předepsat antikoncepci tak to mě může napsat sestra nebo musím jenom u vás.děkuji za odpověd´
dobrý den chci se zeptat když chci předepsat antikoncepci tak mě to může napsat sestra nebo musím u vás.děkuji za odpoved´
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, pokud již užíváte hormonální antikoncepci a chodíte na pravidelné
preventivní prohlídky, pak může napsat sestřička, jinak pokud s antikoncepcí
chcete začít, musíte se objednat…