MUDr. Eva Chvátalová

Pediatr · Více o specializacích

Morkovice-Slížany 1 adresa

Eva Chvátalová
Praktický lékař pro děti a dorost

Sokolská 408, Morkovice-Slížany 76833

• Paní doktorka je skvělý pediatr, má i výbornou a hodnou sestřičku. Moderně zařízenou ordinaci, vyšetření CRP dělá přímo v ordinaci, takže nemusíte nikde jezdit. Má velice lidský přístup a je moc hodná. Lepšího jsem nepotkala. Kdybych se nemusela stěhovat do Brna tak jsem u ní dál.

• Paní doktorka nepodcenila příznaky nemoci a tím mi zachránila život. Jsem jí za péči a za vše vděčný.

• Během letošních prázdnin jsem zavítal do městečka Morkovic.Potřeboval jsem lékařské ošetření a radu pro mou malou dceru.Byl jsem příjemně překvapen vstřícností paní doktorky i sestřičky.Nejen,že jsem byl odborně ošetřen,ale paní doktorka prohlédla i mou malou dcerku.Tak moderně zařízenou ordinaci nemáme ani v Praze.Škoda,že mé trvalé bydliště je tak daleko,jinak bych u ní zaregistroval celou naší rodinu.Díky

• K paní doktorce chodím rád a určitě bych neměnil. Podle mého názoru, negativní komentáře na paní doktorku nevyplývají z jejího profesionálního přístupu, který je vždy dobrý, nýbrž z osobních záští, či závisti některých lidí proti ní či její rodině. Ono, být lékařem ve městě je přece jenom trochu anonymnější a lidé hodnotí profesionalitu, ne v jakém baráku bydlíte či kolik máte aut.

• Na paní doktorku si nemůžu stěžovat, vždy mi vyjde vstříc. Doporučuji ji.

• Velmi dobrá lékařka, jsem s ní spokojená. Neměnila bych.

• Pani doktorka je výborná diagnostička, to co mi jiní lékaři nedovedli zjistit po několikerých náštěvách a vyšetřeních, to ona mi správně diagnostikovala za pár vteřin a ode dveří. Jedna z mála lékařek, které věřím. Já k ní nechodím, ale moji dva synové ano, jsem ráda, že mají takovou lékařku.

• U pani doktorky jsem byla jako "dorost" a ted i jako dospela, je u ni i muj syn a bude u ni i muj druhy syn, nikdy jsem s ni nemela nejmensi problem. Je vyborna.

• Paní doktorka je super.

• D

Výborná doktorka, jsem spokojenej