Dita Opravilová
budova 51

Zlín 76001

Byla jsem v ordinaci jako doprovod invalidního manžela, který má nadváhu a velké otoky končetin. První věta od paní doktorky byla, že mají židle pouze do 120 kg. Ponižující a urážlivé jednání, odmítla ho vyšetřit, jeli jsme do Zlína úplně zbytečně. Přečetla si pouze v jeho kartě, jaké dosud používá mastičky a léky (má mokvající rány na kůži obou nohou, bércové vředy), a řekla mu, ať v této léčbě pokračuje. Zarazilo mě, že se ani nezvedla ze židle a na nohy se mu ani nepodívala. K této paní doktorce už nikdy více, potřebovali jsme odborné vyšetření kožního lékaře a konzultaci, naprosto bez zájmu.

• budova 51 Jiný  •

Tolik osobních útoků, negace a necitlivých narážek v pár minutách jsem snad ještě nikdy nezažila.
    Od doktorky jsem odcházela se slzami v očích. Nepříjemný, nelidský přístup rozhodně nesvědčí o profesionalitě paní doktorky.

• budova 51 Jiný  •

Velmi nepříjemná sestra, špatná komunikace ( nereaguje na email) a problém nevyřešen.

• budova 51 Jiný  •

Paní doktorka je velice příjemná a profesionální. Jako jediná mi dokázala pomoci a to i za velmi krátkou dobu.

• budova 51 Jiný  •

• I přes to, že nejsem zdejší a obvodního doktora mám v rodném městě, paní doktorka mě přijala a byla velmi ochotná mi vše vysvětlit. Přístup byl fakt na úrovni, to samé i sestřičky v ordinaci. Můžu všem jedině doporučit. :-)

• S takovým přístupem lékaře k pacientovi jsem se ještě nesetkala. Možná měla paní doktorka špatný den, ale ani to by její chování neomlouvalo.

• Tak , jestli k paní doktorce chcete jít kvůli akné , tak nedoporučuji , ze začátku mi přišla jako dobrý lékař , ale jelikož sama studuji dermatologii , tak paní doktorka podle mě sama nic moc neví . Doufala jsem ze ve Zlíně najdu dobrého dermatologa , sestričky jsou hodné milé , ordinace v krásném moderním prostředí , ale paní doktorka prostě nepomůže , a příde mi že ani neposlouchá co říkám , prostě špatné .

• Paní doktorka je velmi příjemná, zajímá se o pacienta, vše řádně vysvětlí. Jsem ráda, že jsem narazila na tak příjemného doktora, protože dle zkušeností z poslední doby, je to docela vzácnost. Navíc ordinuje v pěkném a novém prostředí 51. budovy areálu Svit. Doporučuji!

• Vřele doporučuji všem, kteří hledají opravdového profesionála. Po dlouhé době jsem se setkala s profesionálním a lidským přístupem lékaře. Paní doktorka se zajímá o pacienta komplexně a také léčebný postup detailně vysvětlí. Sestřička je také velmi milá a příjemná. Ordinace funguje perfektně - na hodinu, na kterou jste objednaní, vás přijmou. Nechápu, proč VZP nechce uzavřít smlouvu s takto fungujícím a profesionálním zařízení. Čeho se bojí? Pacienti přece mají právo mít kvalitu, ne jen kvantitu.

• Vřele doporučuji všem, kteří hledají opravdového profesionála. Po dlouhé době jsem se setkala s profesionálním a lidským přístupem lékaře. Paní doktorka se zajímá o pacienta komplexně, nechce jen potlačit symptony, ale hledá i příčinu problému. Léčebný postup také detailně vysvětlí.
    Sestřičky jsou také velmi milé a příjemné. Ordinace funguje perfektně, byla jsemv šoku z toho, že jsem nečekala v plné čekárně, ale na hodinu, na kterou jste objednaní, vás přijmou.
    Nechápu jediné, proč VZP nechce uzavřít smlouva s takto fungujícícm a profesionálním zařízení. Čeho se bojí? Pacienti přece mají právo mít kvalitu, ne jen kvantitu.