společná ambulance MUDr. Zdeňka Šembery a MUDr. Davida Horáka

• Ekg - elektrokardiografie

• Holter ekg

• Kardiologické konzultace

David Horák
KARDIOLOGIE - LIBEREC s.r.o.

Papírová 525/10, 3. patro, Liberec 460 01

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

P.S.

Velmi příjemný pan doktor s velkými zkušenostmi.... osobní přístup, ochota. I sestřičky v ordinaci jsou milé a vstřícné.

• KARDIOLOGIE - LIBEREC s.r.o. echo srdce  •

8 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý večer, chtěl bych se poradit ohledně mého problému. Mám možnost se dostat do jedné vysoké funkce, ale jejíž součástí je v rámci roku cca 10x vystupovat na celorepublikových poradách. Nicméně mám problém vystupovat na veřejnosti před více jak 20 lidmi. V tu chvíli se mi hrozně rozbuší srdce…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. David Horák

léky na předpis musí předepsat lékař na základě osobního setkání a vyšetření pacienta. Není možné dávat doporučení jinou cestou. Můžete navštívit webové stránky ambulance, kde…

Dobrý den pane doktore potřeboval bych se zeptat chci jít na střední sportovní školu, chtěl bych se stát trenérem v hokeji ale mám problém se srdcem chodím na kontroly ale můj stav je už hodně dlouho staly jeden čas se i zlepšovat myslite že bych mohl dělat trenéra děkuji za odpověď

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. David Horák

budete hlavně potřebovat prohlídku u sportovního lékaře, který může doporučit kardiologické vyšetření. Vzhledem k věku u dětského kardiologa (do 18let).
S pozdravem

Prohlížet všechny odpovědi