Dukelská 456, Jeseník 79001
LK
Tato lékařka mela službu v laznich, když se mi udělalo zle. Vysetreni bylo bez empatie, sespachtli do krku (s tim jsem se nesetkala 20 let), bez měření tlaku, ačkoliv jsem opakovala, ze se mi motá hlava. Nejotresnejsi na všem byly ale nevyžádané rady o jiných než zdravotních tématech (vy se mracite, tak se nedivte, ze je vám spatne-mam k základní diagnoze typickou poruchu mimiky, coz vubec netusila, dale ať si najdu kamarady, ze mi bude lepe-takova drzost mi vyrazila dech a opět poprela jakoukoliv znalost me diagnozy z její strany). Po návratu na pokoj jsem omdlela, coz jsem následně rekla svému lazenskemu osetrujicimu lékaři, ale ve výstupní zprávě z lazni se to nikde neobjevilo. K doktorce jsem uz vícekrát nešla a o průběhu vyšetření jsem ostatním hostům vyprávěla. Shodli jsme se, ze tato lékařka uz nema vubec vykonávat praxi, protože netusi, kam se společnost posunula od patologickeho vztahu polobuh doktor versus bezmocny hloupy pacient az do současnosti. Otřesný zážitek.
• Odborný lékař internista a revmatolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Váš účet byl odstraněn
Zpočátku cca před 20 ti lety jsem byl spokojený. Později už ne. Paní doktorka mi neřekla o všech možnostech, které existují, musel jsem si je najít sám. Nerada diskutovala a přišlo mi, že je to rutinérka, která jede ve svých naučených kolejích. Dnes jsem cca 7 let u jiné lékařky mimo Jeseník, kde jsem maximálně spokojený a v podstatě jsem se uzdravil. Jediný problém je, že musím dojíždět.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Kříž
Nejlepší!!!!
```• • •
kiru
velmi dobrý lékař vždy se mi snažila pomoct a vyjít vstříc
doporučuji• • •
M.Richter
Vždy lidský přístup s odborným nadhledem.