Alexandr Stehlík

Krkonošská 157, Vrchlabí 54301

Alexandr Stehlík
Universium Thera s.r.o. - alergologie

Nábřeží Benešovo 1983, Dvůr Králové nad Labem 54401

S panem doktorem mám jen pozitivní zkušenosti, pomohl mi od mých problémů. Negativní hodnocení se vztahuje pouze na sestru v ordinaci ve Dvoře Králové nad Labem - neochotná, arogantní, nepříjemná.

• jiné místo Jiný  •

• S vnukem navštěvujeme ordinaci asi12 let a nasetkali jsme se se špatným přístupem od pana doktora ani od velice příjemných sestřiček.DOPORUČUJI

• pan doktor je moc hodný, důsledný při vyšetření, vstřícný k pacientům, vždy podá ruku i při odchodu i sestřičky jsou milé a pozorné mám vždy dobrou náladu když odcházím z ordinace.

Lékař se skvělým přístupem, o svého pacienta se opravdu zajímá, hledá případně i souvistlosti mimo rámec alergologie ap. Navíc je velmi milý, stejně tak i sestřičky.

Určitě jej doporučuji.

• Byla jsem velmi mile překvapena jednáním a přístupem pana doktora i sestřičky .Dosud jsem se s tak milým jednáním nesetkala. Kéž by se takto chovali i ostatní lékaři. B. Jirmanová

• Pan doktor Stehlík je velice pečlivý a u indikace léků je viděět,že přemýšlí jakou léčbu naordinovat. Zároveň se zajímá o stav a příznaky což u jiných lékařů moc neznám. Zároveň je sympatický a je milé,že dokáže podat i ruku. U tohoto lékaře mám pocit,že je zdravotnictví na úrovni a klidně si za takové služby i připlatím. Y. Pavelková

• Pan Stehlík je fakt třída!!

• výbornej

• Po zkušenostech s jinými lékaři v alekologických ordinacích musím uznat, že pan doktor Stehlík je lékař na svém místě a takto by měl opravdu lékař léčit a vystupovat. Vynikající přístup, mohu jen vřele doporučit.

• byla jsem velmi spokojená