MUDr. Petra Koziarová

Havířov 1 adresa

Ordinace

E. F. Buriana 869/4a, Havířov

• V

S Paní doktorkou jsem už pět let a usilovně pracuje na tom mi pomoc. Paní doktorka je užasná a souhlasím se všema komentáři tady napsanýma. Jí patří moje velké díky za to že je a že dokáže svojí vstřícností pomoc.

• Ordinace Jiný  •

Příjemná, milá paní doktorka, má optimistický přístup. Dokáže poradit při těch nejobtížnějších situacích Doporučuji. Kamil

• Ordinace  •

• Poděkování.
    Do svých 54 roků jsem byl závislý na alkoholu. Paní doktorka mě poznala také jako bezdomovce. Ale v jejich očích jsem viděl pořád, a vidím i dnes, její spoluúčast na mém životě. To je neuvěřitelná síla, která mě dovedla ke střízlivému životu a vede dál. Již osmý rok abstinuji.
    Nehodnotím. Jen chci říci, že paní doktorka léčí svým srdcem, svou duší a celou svou bytostí. A to ji dělá vyjímečnou. V mých očích to je jedna z mála přirozených autorit, které jsem na své cestě životem potkal. I poděkování je málo. Proto tu vkládám svou pokoru a projevuji svou úctu vůči její osobě.

• A

Pani doktorka Koziarová je úplně nej,nej a nej psychiatrička.Je úžasna a dokáže perfektně pomoc.moc jí děkuji.Andrea P.

• Velmi citlivá a empatická paní doktorka. Volí citlivě léky vždy bere ohled na vedlejší příznaky. Dokáře pomoci a poradit s vyřízením invalidního důchodu.

• V

úžasná lékařka ,takových psychiatrů je jen hrstka. Cítíte,že ji opravdu zajímáte a chce Vám pomoci.Ne si splnit pouhou pracovní povinnost

• mudr.Koziarova Petra je ten nejlepší psychiatr,je nejen moc hodna,vstřícná a vžgy rada pomuže a sestřiška je naprosto užásna.