MUDr. Petr Sukalovský se v Esthé Laser Clinic zaměřuje na miniinvazivní proktologii. Odstranění hemoroidů, sinu a perianálních píštělí řeší pomocí laseru, anální trhliny léčí aplikací botulotoxinu.

Za více než 20 let nasbíral zkušenosti s různými metodami doslova napříč kontinenty. Soustředí se na chirurgii orgánů dutiny břišní a to především laparoskopickou formou. Věnuje se operacím onkologických onemocnění i endoskopii a klade velký důraz na pooperační péči o pacienta. Za svou lékařskou dráhu absolvoval několik válečných misí v Africe, kde prováděl složité operační výkony mnohdy ve velmi náročných podmínkách.

Pan doktor je zkušený a empatický proktolog. Stejně jako v chirurgii, i v citlivé oblasti konečníku preferuje co nejšetrnější zákroky. K léčbě hemoroidních onemocnění, cyst a píštělí proto používá vysokovýkonný laser, který znamená pro organismus jen malý zásah, a proto i příjemnější rekonvalescenci.
Více O mně

14 500 Kč

EUC Klinika Praha - Malešice

Plaňanská 573/1, Praha 10, Praha 108 00

4 názory

U pana doktora jsem podstoupil operaci perianální píštěle metodou FiLAC. Musím říct, že pan doktor je naprostý pohodář a velmi chytrý odborník, který přesně ví, co dělá. Jeho přístup je vysoce profesionální a oceňuji, jak se postavil k následné péči. Když se mi delší dobu po operaci objevila dutinka, neváhal ránu na hrázi hned otevřít, znovu prozkoumat a okamžitě jednat – druhý laser naplánoval už do 14 dnů od otoku. Cítil jsem se v dobrých rukou. Jedinou věc bych zlepšil, a to komunikaci během samotného zákroku. Uvítal bych více mluvnosti, abych jako pacient věděl, co se právě děje a jak operace probíhá.

• EUC Klinika Praha - Malešice Jiný  •

• O

Měl jsem rok problém, změnili mě (léčili mě v jiném městě, nepomohlo to, řezali mě, velmi dlouho jsem trpěl), pak mi syn přes recenze a chat GPT našel lékaře, Dr. Petra Sukalovského. Lékař je prostě úžasný, během jednoho sezení laserovou terapií všechno úplně vyléčil, velmi příjemný na rozhovor, dal mi dárek svíčky, přeložil lékařovy dokumenty do ruštiny (jsme z Ruska).Obecně platí, že pokud máte nějaké problémy, dávám vám plnou záruku, že je to nejlepší lékař! Jeho ruce jsou zlaté.

• EUC Klinika Praha - Malešice proktologické vyšetření  •

Ráda bych vyjádřila velké poděkování panu doktoru Sukalovskému a jeho dvěma skvělým sestřičkám na klinice v Malešicích, kde jsem podstoupila operaci anální píštěle laserem a zároveň botoxovou léčbu anální fissury.

Od prvního kontaktu až po samotný zákrok jsem se cítila v mimořádně profesionální a lidské péči. Pan doktor Sukalovský vše dopodrobna vysvětlil, choval se velmi citlivě a empaticky, a díky tomu ze mě spadl veškerý stres a obavy. Je vidět, že své práci skutečně rozumí a záleží mu na tom, aby pacient odešel nejen odborně ošetřen, ale i psychicky uklidněn.

Sestřičky byly po celou dobu neuvěřitelně milé, ohleduplné a trpělivé. Dokázaly vytvořit klidnou atmosféru během celého zákroku i po něm a jejich laskavý přístup pro mě znamenal opravdu mnoho.

Celému týmu patří obrovské díky za špičkovou péči, lidskost a profesionální přístup. Kliniku v Malešicích mohu vřele doporučit každému, kdo hledá odborníky, kterým na pacientech opravdu záleží.

• EUC Klinika Praha - Malešice proktologické vyšetření  •

• B

Jsem moc vděčná za návštěvu u pana doktora Sukalovského.Chci hlavně vyzdvihnout lidskou stránku pana doktora.Je velice empatický,pečlivý,co se týče vyšetření velice citlivý a opatrný.U pana doktora Sukalovského jsem se objednala právě proto,že mám velice špatnou zkušenost s léčbou na jiné klinice. Když to hodně zkrátím-po každé návštěvě jsem odcházela vystresovaná a hlavně neinformovaná,protože pan doktor něměl čas ani zájem mi něco vysvětlit. Od pana doktora Sukalovského jsem odcházela s úžasným pocitem,hlavně uklidňujícím. Pan doktor mi odpověděl na úplně všechny moje otázky(a že jich nebylo málo).Vysvětlil mi detaily léčby a věnoval se mi celou hodinu.Pokud má někdo jakékoli problémy s konečníkem určitě se objednejte tady!Protože pan doktor je moc milý,příjemný a u vyšetření velice ohleduplný! Děkuji moc za Vaši empatii,za Váš čas,za Váš přístup k pacientovi a za možnost léčby právě u Vás.

• EUC Klinika Praha - Malešice konzultace  •