Dráhy 178, Frenštát pod Radhoštěm 74401
Jiří
Za mě musím říct maximální spokojenost pan doktor ví co dělá, rychlost bez zbytečných spekulací kterou si může jednoznačně dovolit, nejsem jeho pacient, ale pokaždé mi velmi pomohl a rychle. Jiří Krupař
T
Tomáš K.
Pan Psota je zubař, který by už dávno nadále neměl vykonávat svou činnost. Je to přibližně 18 let nazpět, když jsi vzpomenu na jeho zubařské zákroky a aroganci vysvětlit co Vám bude v danou chvíli dělat, tak toho lituji, že jsem k němu v mladém věku chodil. On se jen vždy tupě smál, že co tam vlastně chci s kazem v zubu. O dentální hygieně a správné technice čištění zubů nikdy řeč nepadla. Proč asi ? Neměl by se v čem šťourat. Už nikdy více. Vyhnout se obrovským obloukem jak je to jen možné...
• Praktický lékař stomatolog • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
I
Ivan Šablatura
Příjemný a ochotný, i když nejsem jeho pacient, precizní trhání zubů - za dvě hodiny jsem už nic necítil, opravdu profesionál
Petr
Já jen kladné hodnocení,jsem velmi spokojený z přístupem Pana Doktora,a musím poděkovat že mi zachránil zuby .
sy
Pan doktor je vždy příjemný, pracuje rychle, bez zbytečných řečí a ví, co dělá, takže za mě ideální kombinace. Sestřička je vstřícná a milá, vždy najde termín a do ordinace se vchází načas, což se málokdy děje, její praxe mluví za vše. Já jsem spokojená a velmi si vážím, že můžu tuto ordinaci navštěvovat.
Filip B.
To co tady píšou lidi nechápu me se vzdy vřele zepta jak se mam prohodime par slov a jde na to vse udela rychle a hlavně kvalitni chodim k nemu jiz 15 let a nikdy se nestalo ze by blomba vypadla nebo neco podobného.Takže za me na výbornou
Jsem naprosto spokojen :-) nemluví a maká. To co udělá drží. Velmi si cením jeho profesionality. Mě i mé rodiny dal zuby kompletně do pořádku
Minea45
S panem Psotou mám velmi negativní zkušenosti. To, že je arogantní je pomíjivé. Mne vadilo, že neměnil nástroje a při umrtvení mne dvakrát po sobě píchl injekci do žilky. Takže tvář otekla a zmodrala a ještě jsem si domů odnesla pořádný zánět. Měla jsem ale štěstí, ujal se mne jiný lékař ve FM, dovednostem pana Psoty se pak podivovali všichni přítomní zubaři na středisku :-)
Dodnes mám jeden koutek úst povislý------ Lada• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Josef
Pan Psota je poměrně zkušený a erudovaný lékař, to z něj však (alespoň v mých očích) ještě profesionála zdaleka nedělá... Jak tady v mnohých komentářích zaznívá, když ho zastihnete v horší náladě (což je bohužel poměrně často), je to nerudný, nekomunikativní a velmi arogantní člověk. U něj jsem se v takových dnech cítil spíše jako "položka" na fakturu pro pojišťovnu, než jako pacient, kterému chce opravdu pomoci...
Další minus má u mě za to, že dosti nevybíravě haní svou nově vzniklou "konkurenci", ke které jsem od něj odešel a jsem neuvěřitelně spokojený. O to více by se měl v prvé řadě zamyslet nad svým přístupem k pacientům...• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
I
Iveta
Chodí k němu celá rodina, syn od svých dvou let, dnes má 10 let a nemá s ním problémy, vždy se spolu zasmějí a povtípkují. Tak že nevěřím, že se k dětem neumí chovat.Někdy je pravda přímy,ale nejsme v mateřské školce, aby vážil slova, hold pravda někdy bolí. Děkují za ní pane Psota