Konzultace online

1) Po konzultaci proveďte převod na můj účet:
2) Do popisu převodu zadejte své jméno a datum konzultace.
3). To je vše. Děkuji za důvěru.

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Nejčastěji hledané služby

Online consultations

Ostatní služby

Umístění: SportsMedConsultaion privátní klinika diagnostické vyšetření

Děkuji, že existují odborníci jako Mudr Nepraš. Doporučuji všemi deseti! To,co ve státním zanedbali, Mudr napravil. Diagnózu poznal na první dobrou. Neskutečně skvělý přístup!

Umístění: SportsMedConsultaion privátní klinika diagnostické vyšetření

Oceňuji individuální přístup pana doktora. Rychlá diagnóza, rychlé řešení mého problému. Za mě 100% spokojenost a doporučují všem.

Umístění: SportsMedConsultaion privátní klinika klinické vyšetření

Za panem doktorem 135 km domova vždy rád dojedu! Největší profík v oboru, kterého jsem potkal. Dal mě dohromady po těžkém úrazu. Kyčel i koleno odoperováno a již mohu odpočítávat dny kdy se vrátím zpět do plnohodnotného života. Děkuji a doporučuji

Umístění: jiné místo Jiný

Dle meho je pan doktor specialista cislo jedna v ortopedii. To co nepoznali jini ortopedi, pan doktor Nepras urcil diagnozu na prvni dobrou. Pro jistou me poslal na magnetickou rezonanci, ktera diagnozu potvrdila. Již mam svuj termin operace a vse v běhu tak jak ma.

Umístění: jiné místo Jiný

Absolutní TOP servis,přesně na čas objednávky,magnetická rezonance osobně zařízená do 10 dnů,operace menisku do 3 týdnů.Perfektní ostatní personál na recepci.Ceny vysoké,ale odpocídají kvalitě.

Umístění: jiné místo Jiný

Velký dík celému týmu pana doktora Nepraše! Po letech trápení, čekání po doktorech a zobání pilulek bez efektu, konečně sportuji! V soukromé ordinaci bez čekání, rychle stanovená diagnóza, do 14 dnů jsme obdržela termín operace(v nemocnici jinak čekací listina x měsíců), berle 3dny. A po pár týdnech zpět v kondici jako před lety. Takže doporučuji

Umístění: jiné místo Jiný

Za akutní ošetření úrazu požadován manipupační poplatek z důvodu, že nebyl pacient objednaný (což u úrazu není mocmožné, jinak by mne však pan doktor neošetřil). Při léčbě požadován další poplatek za injekci, kterou nehradí zdravotní pojišťovna, ale je pro léčbu potřebná, dále sděleno, že je z důvodů vážného poškození kolene nutná okamžitá operace na soukromé klinice, kde pan doktor také pracuje. Tuto diagnózu jsem proto raději ještě zkonzultoval s jinými lékaři a bylo zjištěno, že koleno je zcela zdravé a bez poškození, jednalo se pouze o natažení svalového úponu po sportovní zátěži, léčba je pouze klidový režim. Nyní zjišťuji, že podobnou zkušenost má s panem doktorem více pacientů.

O
Umístění: jiné místo Jiný

Nespokojenost se způsobem léčby pana doktora, protože spočívá v tom, že doporučí aplikaci drahých injekcí. Po postupné aplikaci celkem 3 dávek těchto injekcí zdravotní problém nebyl odstraněn. Pak panem doktorem doporučena operace na soukromé klinice pana doktora. Proto jsem diagnózu stanovenou panem doktorem ještě raději konzultovala s jiným lékařem, zjistilo se, že diagnóza byla stanovena špatně, operace nebyla vůbec potřeba a zdravotní problém byl vyléčen zcela bez příplatků pacienta tj. pouze léky hrazenými zdravotní pojišťovnou. Proto pana doktora nedoporučuji.

Umístění: jiné místo Jiný

Rekonstrukce kolene,vazy,meniskus ,operace proběhla v Berouně v roce 2018.Skvělý přístup, vše bylo naprosto bez komplikací, vřele pána doktora Nepraše doporučuji, po 4 letech koleno stále plně funkční bez bolestí.

Ověřený profil

Pan doktor mi dělal artroskopii kolene a mSlím,dělá svoji práci poctivě.Má velmi milý přístup k pacientům,vše ochotně vysvětlí a navíc je to zkušený a výborný ortoped.Je to prostě profík....