MUDr. Petr Makárek Bozděch

Gynekolog Více

Kroměříž 1 adresa

Oznámení o změnách v ordinační době:

2.10. neordinujeme

29.10. neordinujeme

Akutní případy ošetří gyn. ambulance kroměřížské nemocnice.

Děkujeme za pochopení *********************************************************************************************************************** Ordinační hodiny: úterý: 7:30 - 11:00, 12:00 -15:00 ( Dr. Makárek Bozděch, středa: 7:30 - 11:00, 12:00 -15:00 ( Dr. Glaicová) čtvrtek: 10:30 - 18:00  ( Dr. Makárek Bozděch)******************************************************************************************************************************* • OBJEDNÁVACÍ SYSTÉM SLOUŽÍ PRO NAŠE JIŽ ZAREGISTROVANÉ KLIENTKY. POKUD MÁTE ZÁJEM SE V NAŠÍ AMBULANCI ZAREGISTROVAT, JE TŘEBA SE S NÁMI TELEFONICKY SPOJIT. • Objednávky provádíme na „časovky“. Je možné se objednat jak telefonicky, tak přes internet. Je ale nutné počítat s objednací dobou nejméně 14 dní předem. • Pokud máte akutní problémy, je i v tomto případě třeba se domluvit na nejvhodnějším termínu návštěvy. Určitě najdeme takový termín, samozřejmě nejbližší možný, který bude vyhovovat oběma stranám. • Jste-li uživatelkou hormonální antikoncepce. Pro recept si můžete napsat na náš email gynekologie.kromeriz@seznam.cz • Po příchodu do ambulance si, prosím, ochranné návleky na obuv. Svrchník si odložte na věšák u vchodu, zanechejte zde i tašky s nákupy, pokud je máte s sebou. V žádném případě si kabáty a tašky s nákupy nenoste do vyšetřovny. Chráníte tak samy sebe, aby prostředí ordinace bylo co nejvíce sterilní. Na recepci je stále přítomna sestra, takže Vaše odložené věci nejsou bez dozoru. • Při každé návštěvě Vám rádi nabídneme šálek kávy nebo čaje. Máte možnost využít sprchy a v klidu se na vyšetření připravit. Pokud musíte před vyšetřením čekat, zpříjemněte si čekání třeba sledováním televizního programu. • Pokud k nám máte důvěru a poskytnete nám při registraci na Vás tel. kontakt, tento využíváme při sdělování výsledků odběrů (odběry negativní, popř. žádost o zavolání a objednání atp.) – nevypisujeme nic konkrétního. Výsledky závažnějších vyšetření (např. biopsie z čípku, výsledek histologie po výkonu či operaci) Vám lékař sděluje telefonicky osobně, popř. se lze dostavit osobně do ambulance. • Rádi Vás přivítáme v těhotenské poradně i s Vaším partnerem. • Nabízíme možnost objednat se elektronicky přes známy.lekar.cz. Budete mít tak možnost objednat se kdykoliv, nejen v průběhu ordinačních hodin naší ambulance. Pokud při tomto typu objednávky uvedete i svůj kontakt na mobilní telefon, systém Vám bude automaticky zdarma připomínat Vaši objednávku. Nadále samozřejmě platí i telefonické objednávání v době ordinačních hodin. Objednávka přes internet neplatí pro: - drobné zákroky a výkony, - zavedení antikoncepčního tělíska. V těchto případech se prosím telefonicky domluvte se sestrou. • Jsme k dispozici na telefonu v době ordinačních hodin, při řešení akutních problémů a stavů. Pokud Vás postihnou náhle bolesti, popř. krvácení, můžete s námi komunikovat kdykoliv. • Přestože objednáváme na „časovky“, může se stát, že někdo z Vás řeší tak závažný problém, že čas, akceptovaným zdravotními pojišťovnami k ošetření jedné klientky není prostě dostačující, a lékař tento doporučený čas „přetáhne“. Velmi Vás prosím o shovívavost; ve stejné situaci se může ocitnout kdokoliv a určitě oceníte, pokud lékař věnuje tolik času na ošetření i Vám. Uvítáme, pokud se budete ptát a komunikovat s námi, jenom tak můžeme zjistit, jak naše služby stále zkvalitňovat. Zdraví máme všichni ve svých rukách a současný systém ve zdravotnictví je nastaven tak, aby každý jedinec o svoje zdraví pečoval a chorobám se snažil předcházet. Gynekologie je specifickým oborem. Jsme tady pro všechny, kteří mají o svoje zdraví zájem, dispenzarizační a preventivní prohlídky nepovažují za obtěžování. Za spolupráci ovšem nelze považovat případy, kdy se klientky sice objednají, ambulance jim rezervuje časový prostor, a bez zrušení objednávky se opakovaně nedostaví. Těšíme se na Vás. Přejeme Vám pěkný den!

Více O mně

• Gynekologie a porodnictví

MUDr. Petr Bozděch

Moravcova 261/5, Kroměříž 767 01

Telefonní číslo

732 44...

• Gynekologické konzultace

• D

Vstricny a profesionalni pristup jako vzdy :) jeden z nejlepsich lekaru v Kromerizi.

• MUDr. Petr Bozděch gynekologické konzultace  •

Není co vytknout, pan doktor je šikovný, poctivý..prostě dokonalý.

• T

Ikdyž jsem se spletla a přišla na kontrolu vlastně zbytečně,i tak se pan doktor zeptal jestli nechci s něčím pomoci.A tak sme probrali co sem měla na srdci .

• MUDr. Petr Bozděch gynekologické konzultace  •

Mudr. Bozděch je velmi dobrý a pečlivý lékař, vše trpělivě vysvětlí.

• A

Vše bylo v pořádku.Čekací doba,komunikace,vyšetření.Důvod návštěvy nejde vyplnit.

• MUDr. Petr Bozděch Jiný  •

Skvělá a milá paní doktorka, komunikativní, ohleduplná, ochotná,ordinace čistá a moderní, vždy jsem velmi spokojená. Celkově příjemné prostředí, vyšetření na objednaný čas, fajn sestřičky. Návštěva ordinace bez stresu. Děkuji

• V

Ordinaci hodnotím velmi pozitivně – příjemné a komfortní prostředí, profesionální a lidský přístup.

• MUDr. Petr Bozděch gynekologické konzultace  •

Skvělá prohlídka ‍ ‍. V obrazovce jsem neměla žádnou nemoc.

• F

Příjemný personál, hezké prostředí, dochvilnost, dekuji

• H

Příjemné vystupování lékaře, odborné vysvětlení a profesionální přístup.