Soukromá gynekologická ambulance

Josefa Jungmanna 1575, Nový Bydžov 50401

• V Nechanicích je jen v úterý, a pak se diví, že tam člověk dlouho nebyl. Bohužel já většinou úterky nemám čas a když už jsem se tam odhodlala jít, tak on tam nebyl. A že se to stávalo docela často. Tak to je asi jediný negativ. V čekárně se čeká dlouho, ale to se dá pochopit. Jinak je takový rozumný, pečlivý, jen mi někdy přijde, že mě neumí pochopit:)) Dávám dobré hodnocení.

• Vynikající lékař,Vřele doporučuji.

• Nevíte někdo zda pan doktor más smlouvu z ČPZP pojišťovnou? Děkuji

• nejlepší gynekolog kterého znám :-)

• je to pan doktor... velice pozorný, citlivý, svědomitý a příjemný (i sestřička). ve všem poradí - ochotně odpovídá i na otázky netýkající se mé osoby. když jsem měla problém a já nevěděla, co mám dělat, tak za mnou přišel i do práce (měl školení mimo své působiště). vřele ho všem doporučuji...

• Výborný,milý.

• Pan doktor Cee ze začátku byl naprosto úžasný, ale pak se začlo vybírat + k tomu Mudr. začal ordinovat v Bydžově, Chlumci, Nechanicích, atd..Opět je to jeden z těch doktorů, že to tam má jak na běžícím pásmu a hamty hamty vybrat co nejvíc peněz. Kdyby raději zůstal na jednom místě a dobře se věnoval prohlídkám, které mají trvat 15. - 20 min., tak by udělal líp než, když se stěhuje jak kočka s koťaty. Jeho prohlídky jsou rychlé, neumí se vyjádřit ke konkrétní věci, když mi našly nález, atd...
    Měla jem prohlídku u nejmenovaného doktora v Praze, který se mi opravdu věnoval, nejen, že mi udělal stěr, ale i vnitřní ultrazvuk, prohmatal mi prsa
    ( což jsem nikdy u jiného doktora nezažila) potom jsme konverzovali. Což se asi bohužel u Mudr Cee a jiných stát nemůže, že by člověk mohl zažít takto kvalitní prohlídku, co jsem zažila já.

• Svědomitý a ochotný, moc mu děkuji za jeho péči. Doporučuji.

• Dobrý den,pan doktor je zřejmě skvělý odborník.Jen mně chybí trochu zájmu o pacienta z lidského hlediska.Připadám si, jak jedna z mnoha pacientek na běžícím páse.

• Přešla jsem k němu od Mudr.Kulicha a jsem velice spokojená. Úplně jiný přístup, laskavý,vše vysvětlí,moc hodná sestřička,pečlivý.Jsem spokojená.