Patricie Valdmanová

Internista Více

Plzeň 1 adresa

PRIVAMED a.s., Městská nemocnice

Kotíkovská 19, Plzeň

• paní doktorka s velkým D dostala objektivní kladné hodnocení po zásluze od spokojených pacientů a kolegů, negativa ji dává jen jeden psychpatický člověk bez zdravého náhledu, který by své potíže měl co nejdříve řešit na psychiatrii!!!

• jak je vidět negativní ohodnocení tak výborné lékařce píše jen jeden ten a samý psychopatický člověk se stejným IP..to hovoří za vše, pokud vám paní doktorka nevyhovuje z pohychybných důvodů, které s jistotou nejsou profesionálního charakteru, jdete se léčit jinam a neházejte špínu na tak kvalitní lékařku, která je internistka, ne psychiatrička, kterou potřebujete vy!

reaguji na zjevně psychopatický názor tak zbabělého a ubohého člověka, který poškozuje pověst a vynikající kvality jak profesní tak lidské, doktorky valdmanové s velkým D a ani se pod takovou lež nedokáže podepsat, vrchol ubohosti, je mi vás líto, jděte se léčit,nikoliv na internu, ale zjevně na psychiatrii, je to více než akutní!

• E

vztah k pacientovi a znalosti OK

• Č

Nechápu výrok pana Syrového- když už píše nějaké hodnocení , a v jeho případě záporné , tak by teda měl vysvětlit , proč není s paní doktorkou spokojen . Jeho vyjádření je trochu "syrové".
    Jinak je p. Dr. velmi dobrá lékařka na svém místě.

• V

Paní doktorka během ordinování stíhá tolik věcí, až je to k nevíře. Vysoce profesionální, hluboce erudovaná, má vždy kladný vztah k práci i pacientům. Získala si mou plnou důvěru, ostatním potencionálním pacientům ji mohu jen doporučit.

• T

Lékařka, která se nebojí řešit vaše problémy....velice dobře orientovaná ve svém oboru.

• D

lékařka i člověk na svém místě, milá, lidská, pracovitá, profesionální. Vřele doporučuji!

Velmi příjemná paní doktorka, lidská, empatická, odbornice nejvyšší kvality, vřele doporučuji!!!