umrtvovací vložka
vadí umrtvovací vložka v zubu v těhotenství?
Mohlo by se něco stát kdyby například vložka ze zubu vypadla a já jí spolkla?
Děkuji.
vadí umrtvovací vložka v zubu v těhotenství?
Mohlo by se něco stát kdyby například vložka ze zubu vypadla a já jí spolkla?
Děkuji.
Dobrý den.
Děkuji za Váš dotaz.
Ne, umrtvovací vložka v zubu vůbec nevadí v těhotenství. Ale může vadit zubu, kdybych byla tam příliš dlouho. Přesně nevím který lék bylo použito ve Vašem případě, ale určítě nedoporučuji mit to v zubku dele, než poradil zubní lékař.
Kdyby vložka vypadla ze zubu, může nastat komplikace, při které použíty lék vytéče a zničí dásen' kolem zubu. Spolknout to bych neměli. Provizorní plomba, která přikrýva umrtvovací vložku, je dost velká a tvrdá. Samotného léku je v zubu málo a má výrazně nepříjemnou chut', takže to bych spíš výplachli.
Doporučila bych Vám co nejdříve objednát se u zubního lékaře, zbavit se teto umrtvovací vložky a pak pokračovat s ošetřením kořenových kanálků.
V případě zájmu stači nás zkontaktovat a náš tým doktorů určítě kvalitně a co nejdříve ošetří Váš zubek.
S přátelským pozdravem.
MUDr.Halyna Lyutyk.
Děkuji za Váš dotaz.
S přátelským pozdravem.
MUDr.Halyna Lyutyk.
Obdobné otázky
- Jsem půl roku po TEP kyčle, avšak bolesti nepřestávají. Podle rentgenového snímku jsou pod operační jizvou kalcifikace. Dá se to nějak léčit? dobrý den, jsem právě na stáži ve Vídni a touto problematikou se aktivně zabývám v rámci své doktorandské práce a výzkumu... otázka bolestivé kyčle po provedené…
- Dobry den. Chci si zeptat jestli mate nějaké zkušenosti s dětmi s autismem? Děkuji předem za odpověď
- Dobrý den,dá se u Vás nechat píchnout ouška pro náušničky hned po 6nedělí?děkuji za odpověd.
- Dobry den pane doktore asi před rokem mi zjistily, že mám srostlé dva bederní obratle. Pan doktor u kterého jsem byla mi řekl že jsem ojedinělý případ a že se s tím nedá nic dělat. Protože mám stále větší problémy a na Vás jsem dostala doporučení od známých chťela bych se zeptat jestly je možné se k…
- Dobrý den. Mám dceru 26 let a neustále lže, už nevíme co je pravda a co lež. Strašně tím komplikuje život sobě i ostatním lidem. Jsem zoufalá a chtěla bych jí nějak pomoct. Dokázala by jste jí prosím pomoci?. Děkuji
- Dobrý den, asi před dvěma lety měl bráška vyrážku po celé noze, dost to svědilo, drbal se, byl oto zlé. Po čase dostal injekci Diprofosu a noha byla do cca měsíce úplně v pořádku. Mezitím jsem já na obou stehnech dostal stejnou vyrážku. Dost to svědí, ale když si nechám aplikovat Diprofos, tak mám cca…
- Dobrý den, může pacient při diagnóze panický atak vždy po skončení záchvatu naprosto nevědět o svém záchvatu? Může mít totální výpadek paměti? Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, po vleklé chřipce bez atb,(z důvodu nedávné chemoterapie) kdy mě bolely dutiny mě nedávno začala se vytrácet chuť a částečně i čich. Pořád mám pocit ucpaného nosu, bez hlenu. Cítím jen sladké chuti. Zápach téměř vůbec. Co s tím? Děkuji
- Dobrý den, moje sestra má už téměř 2 roky problémy se spaním,spí 2_3 hod. a je na ní vidět veliká unava Problémy začly,když nám před dvěmi lety zemřel tatínek.Má i depresivní stavy ,,,,,, jak ji pomoci?Léky na spaní nezabírají Děkuji za radu I.K.
- Dobrý den, ráda bych se s vámi poradila. Je mi 34 let, jednoho dne jsem se probudila a přeležela jsem si krk, takže jsem s ním nemohla moc hýbat, prakticky jsem nemohla otočit hlavu na pravou stranu, měla jsem to ztuhlé, po týdnu jsem to rozhýbala a v pohodě, ale od té doby pociťuji menší bolest ,ale…