brnění ruky

Dobrý den, ráda bych se s vámi poradila. Je mi 34 let, jednoho dne jsem se probudila a přeležela jsem si krk, takže jsem s ním nemohla moc hýbat, prakticky jsem nemohla otočit hlavu na pravou stranu, měla jsem to ztuhlé, po týdnu jsem to rozhýbala a v pohodě, ale od té doby pociťuji menší bolest ,ale hlavně brnění i necitlivění v celé pravé ruce, v určitých polohách jako je opření o loket, nebo naopak i při volném sedu, kdy položím ruku na tlačítko myši, když pracuji na počítači nebo když ramena přitáhnu nahoru k uším i při menší zátěži, jako bych tam měla něco skříplého. Poradíte mi, popř. můžete mi pomoci. Díky Šárka

1 odpověď

Dobrý den Šárko, určitě bych Vám mohla pomoci, ale potřebovala bych Vás vyšetřit. Může ta být více věcí, které to mohou způsobovat. Zavolejte mi a domluvíme se. Díky Martina

Získejte odpověď díky online konzultaci

Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.