Termín schůzky a první návštěva.
Dobrý den, ráda bych se domluvila na schůzce. Bude to poprvé a proto vůbec netuším, jak se objednat, případně jestli jsou tyto služby placené a kdy máte vůbec volný termín. Děkuji za bližší informace. Dana O.
nejsem klinický psycholog, nespolupracuji tedy s žádnou zdravotní pojišťovnou. Za sezení se platí hotově 500kč. Pokud máte o spolupráci zájem napište mi prosím na email kahankova.petra@seznam.cz a domluvíme se, volný termín lze najít během začátku března. S pozdravem Kahánková
Obdobné otázky
- Dobrý den, syn 5let má během týdne již po čtvrté po usnutí noční děs (cca 5min), můžeme mu nějak pomoci sami či je nutná návštěva psychologa? Týden byl náročný na vjemy (sourozenci rozbil počítač, zápis do školy, střevní chřipka) Syn je citlivý. Snažíme se ho vždy uklidnit, být s ním, v noci s ním…
- Dobrý den.Pane doktore,při problémech s krční páteří doporučujete spaní bez polštáře nebo mám investovat a koupit si nějaký kvalitní z paměťové pěny.Případně doporučíte mi jaký? Předem Vám děkuji za odpověď. Jana
- dobrý den,při nečinosti mám tiky na spodní čelisti už více jak 2roky,zničeho nic jsem je dostal,praďte mi
- Dobrý den kam mám ted jít když p.doktor skončil,mám epilepsii a všude mě odmítli u pana doktora jsem byl mnoho let a ted nemám kam jít? K.
- Dobrý den, pane doktore, děkuji za Vaši odpověď, ve které je dotaz, zda jsem celé dva roky nebyl na ortopedii. Nutnost navštívit ortopedii jsem pochopil, jakmile mi specialista pověřený ambulantní internou k vyšetření sono hlubinných žil sdělil, že vylučuje recidivu trombózy a současně upozornil na…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se zabýváte alopécií. Byla jsem už sice u jiného lékaře, který mi sice řekl, že mi vlasy dorostou a když jsem upozornila, že mi nejspíš vypadávají vlasy a dělá se mi kolečko na jiním místě, bylo mi řečeno, že vlasy tam ještě mám, navíc jich mám dost a že mi dorostou.…
- Jsem jiz 15 let po operaci meningeomu jelikoz to bylo v leve strane dole v lebce museli mi celou lebku otevrit nyni mam recidivu v temze miste a lekari mi rekli ze mi budou muset znova otevrit lebku ze jine moznosti nepripadaji v uvahu .Mam dotaz jestli by nebyly i jine moznosti?
- Dobrý den paní doktorko. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte možnost přijmout pacienta, který nebyl ještě registrována ve vaší klinice? Záleží mi na návštěvu, protože mám problém s nadměrným vypadáváním vlasů, a nic mi nepomaha. Děkuji předem Karolina N.
- Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,mám syna v květnu mu bude 6 let, s jeho otcem nežijeme spolu,vychovávám ho sama,nikdy nebyl úplně klidné dítě,ale nyní je to k nevydržení,má vybuchy vzteku,nedokáže sedět v klidu na místě,je sprostý atd..Prosím o radu,máme jít k dětskému dr. aby nám doporučil jestli máme…