Jak zkrotit dítě 5 let?
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,mám syna v květnu mu bude 6 let, s jeho otcem nežijeme spolu,vychovávám ho sama,nikdy nebyl úplně klidné dítě,ale nyní je to k nevydržení,má vybuchy vzteku,nedokáže sedět v klidu na místě,je sprostý atd..Prosím o radu,máme jít k dětskému dr. aby nám doporučil jestli máme chodit k psychologovi?Děkuji
děkuji Vám za Váš dotaz. Chtěla bych Vás nasměrovat určitě k dětskému psychologovi. Výbuchy vzteku atd. je něco mimo normu chování dítěte. Psycholog s Vámi hlouběji zmapuje anamnézu dítěte i rodinnou anamnézu. Pak Vám jistě řekne, jak dále pokračovat ve výchově, v terapii, nebo zda kontaktovat další odborníky. Někdy stačí jen jiný přístup k dítěti, jiné formulace komunikace, jiný denní rituál dítěte apod. Držím Vám moc palce Dr. Martina Rezková
Obdobné otázky
- Dobrý den, syn se minulý týden vzbudil s brněním pravé části těla a dvojitým viděním. Byl hospitalizován na neurologii, magnetická rezonance, vyšetření očí - nebylo zjištěno závažné onemocnění centrálního nervového systému. Potíže velmi pomalu mizí. Mohu se na Vás obrátit s nějakou pomocí? Děkuji.…
- Dobrý den, před nedávnem jsem měl vykloubené levé rameno.Bylo mi řečeno,že mám silnou artrózu obou ramenních kloubů..Kde a jak se tato choroba léčí?Děkuji Vám za odpověď. Jan P.
- Dobrý den, pravděpodobně mám silnou artrózu ramen,paže zvedám jen se silnými bolestmi.Kde prosím mohu navštívit odborného lékaře?
- Dobrý den, v květnu 2015 mě má zubní lékařka poslala, abych si nechala vytrhnou osmičky z důvodů křivení zubů. Ted po půl roce už mám konečně čas, a tak mi jedna známá doporučila právě Vás. Proto se ptám, bylo by možné se k Vám na tento zákrok objednat? Děkuji
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste se někdy setkala s termínem "Maladaptive Daydreaming" a zda bych se tedy na Vás mohla obrátit. Pokud se nepletu, tak to není evidováno jako porucha nebo nemoc... ale neuvěřitelně mi to komplikuje život. Je mi 21 a tohle zažívám už od dětství. Nikdy…
- Dobrý den. Píská mi v uších,existuje něco proti tomuto jevu? Děkuji za případnou odpověď. J.Nesejt.
- Dobrý den, chci se Vás zeptat, jestli máte plný stav pacientek, nebo jestli bych mohla k Vám chodit na gynekologická vyšetření? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Vojtušová
- Dobry den, je pravda ze ste iba detska kozna ambulancia? Na těchto strankach sa to tak netvari. Dakujem Almasi
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat na operaci kolene formou Visionaire.Jak dlouho se čeká na operaci a zda je zpoplatněna. děkuji Alena H.
- Dobrý den, ráda bych se zeptala na operaci kloubní náhrady kolene formou Visionaire. Kolik operace stojí a popřípadě jak dlouhé jsou termíny na operaci. děkuji Alena H.